Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, informuje o zaradení programu JOJ Cinema HD na predvoľbu Skylink Ochutnávka a zároveň o ukončení vysielania erotického programu Spice.

Ďalší program, ktorý môžu od 3. 1. sledovať zákazníci Skylinku na predvoľbe Skylink Ochutnávka, je filmový kanál JOJ Cinema HD. Voľné vysielanie poteší všetkých filmových fanúšikov, ktorých v januári čaká naozaj nabitý program. Hneď v úvode sa môžu tešiť na premiéru filmu Zostaň na blízku, ktorý rozpráva príbeh nadaného autistického dievčaťa. Divákov pobaví i komédia Špión, ktorý ma dostal, v hlavnej úlohe s úchvatnou Milou Kunis alebo Detektív z Hongkongu s obľúbeným Jackiem Chanom. V závere januára  si prídu na svoje aj fanúšikovia dobrodružných thrillerov, pre ktorých je pripravená premiéra filmu Zlato. Film je nakrútený podľa skutočného príbehu ťažobného škandálu na začiatku 90. rokov a hlavnú rolu si zahral na nespoznanie namaskovaný Matthew McConaughey.

Program JOJ Cinema HD je dostupný i v službe Skylink Live TV. Zmienené filmy tak môžete sledovať na mobile, tablete, PC alebo inteligentných televízoroch Samsung a LG. A ak práve nestíhate začiatok filmu, môžete využiť 7-denný archív.

Zákazníci, ktorí si obľúbili detský program Nick Jr Czech, ho môžu získať predplatením programového balíčka Smart, Multi, Kombi alebo Komplet, alebo zvoliť do výberu programov v rámci voliteľného balíčka Flexi 10.

Technické parametre pre naladenie predvoľby Skylink Ochutnávka:

Satelit:                                    Astra 23,5°E

Kmitočet:                               12 344 MHz

Polarizácia:                            Horizontálna

FEC:                                        2/3

Symbolová rýchlosť:           29 900 kS/s

Norma:                                   DVB-S2/8PSK

Pilot:                                       OFF

FastScan                 7

Technické parametre pre naladenie programu Nick Jr Czech:

Satelit:                                    Astra 23,5°E

Kmitočet:                               11 934 MHz

Polarizácia:                            Vertikálna

FEC:                                        3/4

Symbolová rýchlosť:           27 500 kS/s

Norma:                                   DVB-S2/8PSK

Pilot:                                       ON

FastScan                 167

Z rozhodnutia prevádzkovateľa programu Spice – spoločnosti Viasat World Limited –  od 1. 1. 2019 sa ukončilo vysielanie tohto erotického programu. Program bol zákazníkom Skylinku dostupný v rámci balíčkov Smart, Multi, Kombi a Komplet a vysielal sa v ranných hodinách od 00:00 do 05:00, a to na rovnakej frekvencii ako dokumentárny program Viasat Explore. Od 1. 1. 2019 bude v uvedenom čase namiesto programu Spice rozšírené vysielanie programu Viasat Explore, ktorý tak bude zákazníkom Skylinku dostupný 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Značky: