Vysielať začína už 1. apríla.

JOJ play sa bude venovať najmä vlastnej tvorbe z produkcie JOJ Group. Pre divákov je táto služba spočiatku dostupná v dvoch verziách – v bezplatnej a platenej. Balíky sa medzi sebou líšia v množstve zobrazovanej reklamy. V bezplatnej verzii sa registrovaným používateľom reklama zobrazuje, pričom si môžete predplatiť aj verziu, v ktorej sa reklama nezobrazí vôbec. 

Náročnejší používatelia si tak môžu predplatiť balík Premium, v ktorom budú zahrnuté aj zahraničné filmy. Služba je dostupná pre televízory značiek Samsung (modely od 2017) a LG (modely od 2020), ako aj systémy Android a iOS. Okrem toho, JOJ play jemožné sledovať na webe play.joj.sk.

Nová streamovacia služba televízie JOJ bude konkurovať predovšetkým “markizáckej” Voyo, pričom televízia nebude natáčať žiadne exkluzívne relácie pre internet. Okrem vlastnej produkcie bude v samostatnej sekcii ponúkať aj celovečerné filmy, ktorých požičiavanie bude spoplatnené.

Dočasne bude naďalej fungovať aj doterajší Videoportál s archívom vlastnej tvorby. Do budúcna ale televízia počíta práve s platformou JOJ play.

Tisícky hodín obsahu

JOJ play je určená pre celú rodinu. Výhodou služby je, že filmy a seriály si diváci pozrú s českou alebo slovenskou lokalizáciou.

Nájdete tu tisícky hodín exkluzívnych filmov, seriálov a reality šou. Deti sa zabavia pri rozprávkach, náučných reláciách a veselých pesničkách. Na JOJ play nájdu najmenší diváci svoje obľúbené aj nové príbehy v slovenčine. Športových fanúšikov potešia prenosy z turnajov a závodov obľúbených aj menej známych športov.

Momentálne bude obsah dostupný v maximálnej kvalite FullHD, neskôr sa počíta aj s rozlíšením 4K.

Dostupné verzie JOJ play

Zadarmo

Verzia Free obsahuje vlastnú tvorbu televízie JOJ, vybrané zahraničné tituly a živé vysielanie staníc JOJ, JOJ Plus a Wau. Okrem toho je možné získať prístup aj k plateným filmom. Pokiaľ si vyberiete bezplatnú verziu, obsah budete môcť sledovať iba na jednom zariadení, čo je okrem reklamy jedno z najväčších obmedzení bezplatnej verzie.

Po spustení služby budú môcť diváci aj tejto bezplatnej verzie sledovať živé vysielanie staníc z plateného balíka Premium. Neskôr sa ponuka rozšíri o obsah z Oktagonu, Mall.TV a Garáž TV. Pripomíname, že obsah v bezplatnej verzii služby JOJ play je prerušovaný reklamou.

Premium

Platená verzia ponúka niekoľko výhod. Stojí 3,99 eur mesačne, pričom od 1. apríla do 31. mája je možné tento platený obsah získať za zvýhodnenú cenu 2,99 eur. V prípade tejto verzie je tak možné využiť uvádzaciu akciu, ktorá pri dlhodobom využívaní služby divákom ušetrí až 25 % z bežnej ceny JOJ play Premium. Ak si v tomto období diváci predplatia tento balík, zľavu 25 % budú mať navždy. Akciová cena však platí iba do zrušenia predplatného zákazníkom. Služba je ponúkaná bez viazanosti. 

V ponuke JOJ play Premium je zahrnutý prístup k tvorbe televízie JOJ a zahraničným filmom bez reklamy. Oproti bezplatnému balíku je ponuka živého vysielania oveľa bohatšia – Premium obsahuje vysielanie staníc JOJ, JOJ Plus, Wau, JOJ Šport, ale aj JOJko, JOJ Cinema, CS Film, CS Mystery a CS History.

Obsah plateného balíka Premium je samozrejme vysielaný bez reklamy, pričom je ho možné sledovať až na štyroch zariadeniach súčasne.

Zdroj: Živé

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.