Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S blížiacim sa začiatkom školského roka prichádza VÚB banka s novou ponukou pre študentov od 15 rokov.

FEJM účet pre mladých, ktorý v kampani VÚB banky doteraz podporili aj viaceré populárne tváre rapovej či hip-hopovej scény ako Rytmus, Ego, Separ či Aless, dostáva nové výhody. Okrem špeciálnej popisovateľnej platobnej karty s fixkami a účtu bez poplatkov si noví klienti, ktorí dovŕšili 15 rokov, môžu pri založení FEJM účtu vybrať nové tenisky alebo okuliare, na ktoré im prispeje VÚB banka.

„V kampani sa opäť zameriavame na lifestyle a módu mladých. Preto prinášame spoluprácu s e-shopmi, ktorých sortiment je prirodzenou súčasťou ich života a zároveň je pre nich aj finančne dostupný, Footshop a Eyerim,“ vysvetľuje Peter Stopiak, vedúci oddelenia marketing a elektronické médiá VÚB.

Otvorením účtu pre mladých získa nový zákazník kód, ktorý vymení na web stránke Fejm.sk za zľavový kupón v hodnote 30 € v jednom zo spomínaných e-shopov na nákup vybraných modelov tenisiek alebo okuliarov.

V komunikácii sa objavia ďalší influenceri a samotné e-shopy Footshop a Eyerim prispievajú k promu vlastnými aktivitami na svojich weboch.

Banka však myslí aj na súčasných mladých klientov, ktorí už FEJM účet majú a pripravila pre nich súťaž, počas ktorej môžu vyhrať až 300 eur na nákup v týchto obľúbených e-shopoch. Stačí, ak v období od 15. septembra do 15. októbra so svojou kartou vykonajú aspoň 5 platieb.