Obľúbenú kartovú hru z Windows 10 si môžete zahrať aj na mobilných zariadeniach.

Microsoft sprístupnil svoju kartovú hru Microsoft Solitaire Collection, ktorú nájdete predinštalovanú v počítačoch so systémom Windows 10, pre mobilné zariadenia s platformami iOS a Android.

Aplikácia je prakticky rovnaká, akú nájdete vo Windows 10. Ponúka takmer všetky funkcie, možnosť zakúpiť si prémiovú verziu bez zobrazovania reklám a podporuje aj synchronizáciu používateľského konta prostredníctvom služby Xbox Live. Vďaka tomu môžete zbierať achievementy a plniť výzvy na hocakom zariadení a váš postup sa automaticky synchronizuje. Či hráte na počítači, Androide alebo iOS. Jediné, čo zatiaľ chýba, je režim Klub hviezd a možnosť meniť motívy.

Microsoft Solitaire Collection sa vo verzii pre iOS a Android neodlišuje od verzie pre Windows 10

Microsoft Solitaire Collection sa vo verzii pre iOS a Android neodlišuje od verzie pre Windows 10

Microsoft Solitaire Collection ponúka celkovo 5 hier – Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid a TriPeaks. Každý deň máte k dispozícii unikátne výzvy, tzv. Daily Challenges. Hru môžete plnohodnotne hrať aj bez platenia a pokiaľ vám v telefóne chýba Solitaire, vyskúšajte túto aplikáciu od Microsoftu, či vám bude vyhovovať.

Google Play
App Store

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit