Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

80 % e-mailových užívateľov pristupuje k svojej elektronickej pošte prioritne zo svojho inteligentného telefónu.

 Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení pre bezpečnosť podnikových sietí, uviedla, že najnovšia verzia riešenia Kerio Connect posilňuje BYOD funkčnosti – v reakcii na rastúci počet užívateľov, ktorí pristupujú k poštovému serveru z mobilných zariadení. Podľa najnovších údajov až 8 z 10 užívateľov elektronickej pošty pristupuje k svojmu e-mailovému účtu prioritne zo svojho inteligentného telefónu, aby nemuseli otvárať aplikáciu na svojom desktope.

Kerio Connect v aktuálnej verzii 9.2.7. vylepšuje klientskú časť aplikácie prostredníctvom implementácie podpory Exchange Active Sync verzie 16, ktorá prináša dve nové funkcie pre užívateľov, ktorí pristupujú k poštovému serveru Kerio Connect. Ak má užívateľ rozpísaný koncept e-mailu v príslušnom adresári poštového klienta Microsoft Outlook alebo Kerio Connect Client, má k nim teraz prístup a môže si ich synchronizovať s adresárom vo svojom mobilnom zariadení.  Takže napr. dokáže e-mail rozpísaný na PC dokončiť a odoslať zo svojho mobilu a zároveň synchronizovať s desktopovým klientom.

Ďalšou novou funkciou Kerio Connect je lepšia manipulácia s prílohami kalendárov v mobilných zariadeniach.  Užívateľ teraz môže otvoriť pozvánku vo svojom smartfóne a rovnakým spôsobom aj prílohy vo forme Word dokumentu či fotografií bez toho, aby musel čakať, až sa dostane k svojmu desktopu.

Kerio Connect si v súčasnej verzii zachováva všetky svoje pôvodné prednosti, hlavne však:

  • Integrované robustné zabezpečenie;
  • Nástroje na spolupráci vrátane instant messagingu;
  • Inštaláciu na akýkoľvek hardvér a operačný systém;
  • Bezkonkurenčný pomer cena/výkon v porovnaní s tradičnými riešeniami typu Exchange, ktorý je ešte výhodnejší v prípade zakúpenia v rámci licenčného modelu GFI Unlimited.

„Kerio Connect má v Českej republike a na Slovensku širokú základňu zákazníkov a predstavuje pre nás jeden z kľúčových produktov,“ povedal Zdeněk Bínek zodpovedný za predaj riešení GFI Software v ČR a na Slovensku. „Je dôležité, že môžeme našim užívateľom aj partnerom predstaviť ďalšie vylepšenie, ktoré spoločne s tradičnou širokou funkčnosťou, užívateľskou prívetivosťou a nízkymi nákladmi na obstaranie a správu pomôže ešte lepšie splniť aktuálne požiadavky malých a stredne veľkých podnikov a organizácií.“ 

Značky:

Komentáre sú uzavreté