Najnovšia verzia obsahuje aj Vernostné karty! 

Používatelia Kimbina budú môcť nielen listovať letáky online, ale si aj pridať svoje zákaznícke (vernostné) karty z rôznych obchodov, čím odľahčia svoju peňaženku, budú mať väčší prehľad a hlavne všetko na jednom mieste a vždy pri sebe!

Všetko je tak jednoduché:

  • pridanie karty (naskenovanie čiarového kódu z reálnej karty alebo zadanie kódu manuálne)
  • naskenovanie v obchode priamo z telefónu (automatické zvýšenie jasu)
  • a navyše – uložené karty sú dostupné aj OFFLINE – takže používatelia nemusia čerpať svoje dáta alebo sa prihlasovať na wifi ak chcú uloženú kartu použiť
  • ku každej vytvorenej / uloženej vernostnej karte sú k dispozícii aj aktuálne letáky priamo pod čiarovým kódom, aby používatelia už nezmeškali žiadnu akciu, najmä nie z obchodov, kde sú vernými zákazníkmi

Vernostné karty sú aktuálne dostupné zatiaľ iba v SR, ale postupne sa bude funkcia rozširovať do ďalších krajín. Aplikácia je aktuálne dostupná už v 29 krajinách sveta.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Aplikáciu si môžete stiahnuť na odkaze nižšie:

App Store

Čoskoro sa blíži aj novembrový Black Friday, čo je najväčší nákupný sviatok vo svete. Používatelia budú počas tohto obdobia môcť na webovej podstránke nájsť všetky letáky s Black Friday zľavami, aby ich nemuseli hľadať. Kimbino to spraví za nich, vďaka čomu môžu ušetriť čas aj peniaze.

Viac informácií na www.kimbino.sk.

Zdroj: Kimbino

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.