Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kingston Digital, Inc., dcérska spoločnosť Kingston Technology Company, Inc., najväčšieho nezávislého výrobcu pamäťových produktov na svete, oznámila, že akvizíciou získala USB technológie a aktíva spoločnosti IronKey™ zo skupiny Imation Corp. (NYSE: IMN). Spoločnosť Kingston® sa stala jedným z popredných poskytovateľov riešení pre šifrovanie prenosných dát pre klientov z podnikovej sféry od chvíle, keď pred viac ako 10 rokmi predstavila svoj prvý šifrovaný USB disk DataTraveler. IronKey, už mnoho rokov jedna z popredných alternatívnych značiek v oblasti riešení šifrovaných USB flash diskov, bola súčasťou skupiny spoločností v rámci Imation od roku 2011. Táto akvizícia zákazníkom umožní prístup k ešte širšiemu portfóliu produktov a služieb a je zreteľným prejavom zámeru spoločnosti Kingston byť celosvetovým lídrom v oblasti preverených šifrovaných riešenie pre mobilné dáta.

Spoločnosť Kingston by rada všetky zúčastnené strany uistila, že sa počas integračného procesu nebudú konať žiadne okamžité zmeny týkajúce sa spôsobu, akým partneri zaisťujúci distribučné kanály podporujú produkty IronKey. Spoločnosť Kingston je na celom svete známa vysokou úrovňou starostlivosti a služieb, ktoré venuje svojim partnerom, predajcom a distribútorom, a jej cieľom počas tohto obdobia je zachovať komunikáciu a vzťahy so zákazníkmi na súčasnej vynikajúcej úrovni. Zákazníkom spoločnosti IronKey, ktorí by mali akékoľvek otázky alebo by chceli riešiť akékoľvek aspekty danej situácie sa odporúča, aby sa obracali na svojich existujúcich distribučných alebo predajných partnerov, alebo sa pýtali na e‑mailovej adrese ironkey@kingston.com.

Okrem akvizície zo strany spoločnosti Kingston, ďalšia popredná spoločnosť v oblasti šifrovaných služieb DataLocker® Inc. odkúpila od firmy IronKey platformu Enterprise Management Services (EMS), ktorá poskytuje centralizovanú správu riadenia šifrovaných USB diskov. Spoločnosť DataLocker už skôr akvizíciou získala systém správy SafeConsole® od firmy BlockMaster, čo je riešenie, ktoré Kingston používa u svojich šifrovaných USB flash diskoch aktuálnej generácie, ktoré sú pre tento systém správy pripravené.

„Akvizícia a začlenenie značky IronKey do našej rodiny šifrovaných USB diskov DataTraveler, ktoré získali mnohé ocenenia, nám umožňuje ponúknuť dynamický rozsah šifrovaných riešení pre zákazníkov na všetkých úrovniach, ktorí chcú chrániť svoje mobilné dáta,“ povedala Valentina Vitolo, obchodná riaditeľka divízie flash produktov spoločnosti Kingston. „Skutočnosť, že náš zásadný partner, spoločnosť DataLocker, má teraz kontrolu nad oboma platformami EMS i SafeConsole, je skvelou výhodou pre kombinovanú skupinu našich zákazníkov, ktorí využívajú ktorúkoľvek z týchto platforiem. Veľmi sa tešíme na rozširovanie našich vzťahov so spoločnosťou DataLocker.“

Podrobnejšie informácie budú poskytnuté na akcii RSA® Conference 2016, ktorá sa uskutoční v Kalifornii, konkrétne v San Franciscu od 29. februára do 4. marca. Zástupcovia spoločnosti Kingston budú k dispozícii na stánku spoločnosti DataLocker (North Expo, č. N3134).

 

Značky: