Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Veľkokapacitné disky s veľmi rýchlym rozhraním NVMe

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, začína dodávať 2TB1 M.2 NVMe™ PCIe SSD disky KC2500 pre stolné počítače, pracovné stanice a systémy pre výpočtovo náročné aplikácie (HPC). Nový model s navýšenou kapacitou dáva zákazníkom možnosť udržať krok s rastúcimi potrebami ukladania väčšieho objemu dát a zrýchlenia ich spracovania.

KC2500 ponúka vynikajúci výkon aj výdrž. Vďaka použitiu najmodernejšieho radiča pre PCIe 3.0 ×4 a 96-vrstvej flash pamäte 3D TLC NAND dosahuje rýchlosť2 čítania až 3 500 MB/s a zápisu až 2 900 MB/s. SSD disk vybavený interným šifrovaním podporuje kompletnú sadu zabezpečovacích funkcií na ochranu dát medzi koncovými bodmi s 256-bitovým hardvérovým šifrovaním AES-XTS a umožňuje použitie riešení od nezávislých dodávateľov softvéru na správu zabezpečenia na platforme TCG Opal 2.0, ako sú Symantec, McAfee, WinMagic® a ďalšie. Má tiež vstavanú podporu pre Microsoft eDrive, špecifikáciu bezpečného úložiska pre použitie s BitLocker.

KC2500 je k dispozícii v kapacitách 250 GB, 500 GB, 1 TB a 2 TB. Tieto disky majú obmedzenú päťročnú záruku a bezplatnú technickú podporou. Viac informácií nájdete na stránke kingston.com.

Značky: