Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Kingston Technology Company, Inc., najväčší nezávislý výrobca pamäťových produktov na svete, oznámila, že jej 32GB, 16GB a 8GB Server Premier DDR4-2666 Registered DIMM moduly získali validáciu na platforme Intel Purley, podporujúcej rodinu procesorov Intel Xeon Scalable (pôvodne známych ako “Skylake-SP”).

Link potvrdzujúci túto validáciu nájdete TU. Toto potvrdenie tiež štaruje spustenie novej produktovej rady Kingston Server Premier, ktorá sa zameriava na najnovšie serverové architektúry, ktoré pripravujú svoj debut v roku 2017. Nový rad Server Premier spoločnosti Kingston je postavený na špičkovej kvalite pamätí pre servery  určené pre systémových integrátorov, SMB a pokročilé dátové centrá.

Moduly Kingston Server Premier validované pre Purley sú špeciálne navrhnuté tak, aby uvoľnili silu novej šesťkanálovej serverovej mikroarchitektúry spoločnosti Intel bez obmedzení frekvencie pamäte, ktoré sa vyskytovalo na predchádzajúcich platformách. Pri frekvencii 2666MT/s – frekvencia ďalšej generácie pre pamäte DDR4 – každý modul DIMM poskytuje maximálnu šírku pásma až 21,3GB/s. Zoskupenie v multi-channel zapojení preto znamená pre výkon serverových aplikácií náročných na pamäť obrovský nárast.

Kingston Server Premier je jednoducho ideálne portfólio serverových pamätí, ktoré sú určené pre špecifické požiadavky dátových centier a zákazníkov Cloudových služieb, rovnako ako aj pre podnikových zákazníkov, systémových integrátorov a SMB. Rad Server Premier v sebe zahŕňa:

  • Locked BOM (Bill of Materials)
  • Part Change Notifications (PCN) na 45-90 dní
  • Validáciu pre serverovú platformu
  • Kvalifikáciu pre servery Intel PCSD
  • Kvalifikáciu vedúcich výrobcov serverových základných dosiek
  • Počiatočné rýchlosti DDR4-2400 a 2666
  • Doživotnú záruku
  • Podporu a servis

“ S hrdosťou predstavujeme Server Premier ako rad pamäťových modulov so širokou alebo multiplatformnou kompatibilitou,“ povedal Christoph Bader, strategický manažér marketingu B2B v spoločnosti Kingston. „Od produktov radu Server Premier môžu zákazníci očakávať rovnakú mieru spoľahlivosti, dôkladného testovania, výkonu a podpory spoločnosti Kingston, ktoré z nás robia voľbu pre výkonné svetové dátové centrá.“

Server Premier je súčasťou rodiny riešení pre dátové centrá. Produktový rad spoločnosti Kingston zahŕňa aj serverové SSD:

  • DCP1000: Gen 3.0 x8 PCIe NVMe SSD, ktorý zvládne až 1.25M IOPS z jedného zariadenia s veľmi nízkou transakčnou latenciou a vysokou priepustnosťou
  • DC400: SATA SSD ponúkajúci konzistentný výkon aplikácií a nízkou latenciou v širokej škále pracovných zaťažení pri čítaní a zápise pre zákazníkov s vysokou kvalitou služieb (QoS). Ponúka optimalizovaný výkon vyšších IOPS
  • DCU1000: Gen 3.0 x4 U.2 NVMe PCIe SSD s viac ako 700K IOPS. Tento U.2 SSD je v súčasnosti v štádiu customer evaluation a proof-of-concept

Pamäte Server Premier a enterprise SSD modely Kingston poskytujú zákazníkom kompletné výkonové dátové riešenia pre ich dátové centrá. Ich vzájomná kombinácia je ideálnou pre HPC (high-performance computing), umelú inteligenciu, virtualizáciu, Cloudové služby, veľké dátové a databázové aplikácie, rovnako ako aj pre mediá a zábavný priemysel.

Značky: