Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pokiaľ patríte medzi užívateľov, ktorí od telefónu očakávajú to, k čomu bol pôvodne navrhnutý, teda volania, sms, spoľahlivosť a jednoduché a intuitívne ovládanie, Maxcom MM320 je presne pre vás.  Telefón Maxcom MM320 vytvoril vlastnú kategóriu tlačidlových telefónov, pretože ponúka najväčší farebný displej na trhu až 3,2 palca.  

Maxcom MM320 je mobilný telefón určený pre užívateľov, ktorí si chcú uľahčiť každodennú komunikáciu. Toto zariadenie síce neoplýva najnovšími technológiami, ale ponúka všetko dôležité, čo by mal mobilný telefón obsahovať.

Jeho najväčšou prednosťou je obrovský, na čítanie prispôsobený 3,2 palcový displej, ktorý je takmer taký veľký, ako vizitka alebo kreditná karta. Aj preto si veľkosť písmen dokážete prispôsobiť tak, ako potrebujete – od veľkosti 18, čo je štandardná veľkosť písmen v novinách a časopisoch, až po veľkosť 30, ktorá ponúka dvojnásobne väčšie, až 4 mm vysoké písmená. S takýmito veľkými písmenami už ani nebudete musieť použiť okuliare, aby ste zistili kto vám volá. Tlačidlá klávesnice sú široké až 1,8 cm čo vám umožní pohodlné ovládanie telefónu a vytáčanie jedným prstom.

Telefón je vyrobený z kvalitných materiálov a obopína ho kovový kryt pre vyššiu odolnosť. Nechýba ani podpora microSD kariet, Bluetooth, GPRS a WAP. Maxcom MM320 disponuje pamäťou až pre 150 telefónnych čísel, 100 SMS a 50 MMS správ. Vhod zaiste príde aj fotoaparát s rozlíšením 2 Mpx, ktorému nechýba ani LED blesk slúžiaci aj ako núdzové svietidlo.

V telefóne nájdete užitočné funkcie ako sú handsfree, organizátor, budík, kalkulačka, kalendár, záznam zvuku a rádio. Poteší taktiež 1000 mAh batéria, ktorá zaručuje pohotovostnú dobu až 12,5 dňa a dobu hovoru až 5 hodín.