Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dizajnéri tímu Bespoke Collective nastavili v roku 2020 novú úroveň veľkoleposti – vzhľadom na to, že to dosiahli na pozadí mnohých bezprecedentných obmedzení a neštandardných situácií, sú ich úspechy ešte pôsobivejšie. Nikdy predtým nebola detailom vozidiel vytvorených na zákazku venovaná taká pozornosť – klienti hľadali radosť v kreatívnych až umeleckých detailoch luxusných vozidiel, ktoré obstoja v skúške času, aby sa tak stali trvalým odkazom.

V priebehu roka 2020, ktorý bol pre väčšinu z nás veľmi neštandardný, priviedol tím dizajnérov, konštruktérov a umeleckých remeselníkov Rolls-Royce Bespoke Collective v Goodwoode v Anglicku k životu svoju predstavivosť, remeselnú zručnosť a kreativitu do jedinečnej vízie určenej pre klientelu Rolls-Royce po celom svete. Takmer každý automobil vytvorený v roku 2020 bol týmto tímom prispôsobený podľa priania klienta, čo je pozoruhodný úspech vzhľadom na udalosti minulého roka.

Na začiatku pandémie sa dizajnéri aj klienti Rolls-Royce uchýlili do bezpečia svojich domovov. Jedinečné a veľmi osobné vzťahy, ktoré má tím Bespoke Collective s klientmi, to však nepoznačilo. Viedlo to ale k zmenám zdrojov inšpirácie – namiesto cestovania a s ním spojených zážitkov zaujali štruktúry domova, architektúra či okamihy strávené v prírode.

Za zmienku stojí aj to, že divízia Rolls-Royce Bespoke dosiahla v roku 2020 nový rekord. Tvárou v tvár výzvam minulého roka využili klienti možnosti kreatívnych úprav Rolls-Royce Bespoke, aby v nich našli útechu a investovali znovuobjavenú komoditu – čas, do jedinečného odkazu, ktorý odráža drahocenné predmety historického aj rodinného významu. Počas roka 2019 zaznamenal Rolls-Royce výrazný nárast zákaziek Bespoke vozidiel, pričom došlo aj k navýšeniu personalizovaných prvkov v každom automobile, čo dodalo vozidlu hlbšiu podstatu.

Značky: