Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Citroën aj v roku 2020 pokračuje vo svojej elektrickej ofenzíve v oblasti kompaktných vozidiel a predstavuje prvé obrázky nového modelu ë-C4 – 100 % ëlektrický a nový model C4.
  • Kompaktné vozidlo novej generácie je úplne odlišné, odvážne, búra zažité predstavy a prináša celú identitu značky Citroën s prvkami ako:
    • Možnosť voľby pohonu: 100 % elektrický, benzínový alebo naftový.
    • Výnimočný koncept: silueta využíva viacero automobilových dizajnérskych prvkov, čím avizuje novú dizajnovú etapu značky Citroën.
    • Komfort na palube: všetky výhody programu Citroën Advanced Comfort umocnené o ë-Comfort elektrickej verzie.
  • Dôstojný pokračovateľ línie odvážnych vozidiel, najmä modelu GS, ktorý oslavuje 50 rokov. Nový model ë-C4 — 100 % ëlektrický a nový model C4 sa predstavia 30. júna a budú hlavnými ťahákmi 2.polroka 2020.

UPROSTRED SEGMENTU KOMPAKTNÝCH AUTOMOBILOV

Po intenzívnej ofenzíve v oblasti vozidiel SUV, ktorá sa prejavila v úspešnom predstavení modelov SUV C3 Aircross a SUV C5 Aircross (od predstavenia koncom roka 2017 si pripísali 300 000 a 200 000 predaných vozidiel), sa Citroën pripravuje na novú významnú etapu s veľkolepým návratom do segmentu kompaktných automobilov. Kompaktné vozidlá hrajú na európskom trhu významnú rolu, pretože v roku 2019 predstavovali v segmente C viac ako 28 % predajov. Nový model ë-C4 — 100 % ëlektrický a nový model C4 zahŕňajú všetky možnosti požiadaviek na tento segment a ponúkajú moderný a príťažlivý koncept vozidla plne prispôsobený dnešnej dobe. S plne elektrickým, benzínovým alebo naftovým pohonom sa kompaktné vozidlo značky Citroën novej generácie inšpirovalo klientmi a ich spôsobom spolužitia s automobilom, pričom im dá všetky vlastnosti, s ktorými prinesie do segmentu nové nápady.

MÁTE NA VÝBER 3 MOŽNOSTI POHONU: 100 % ELEKTRICKÝ, BENZÍNOVÝ ALEBO NAFTOVÝ

Dvojica nových vozidiel nový model ë-C4 — 100 % ëlektrický a nový model C4 predstavuje moderný a technologicky vyspelý automobil s troma rôznymi druhmi pohonu: 100 % elektrický, benzínový alebo naftový. Klienti tak získajú možnosť vybrať si úsporný a výkonný pohon, ktorý naplno a najlepšie vyhovie ich potrebám a požiadavkám. Nový model ë-C4 – 100 % ëlektrický je 5. vozidlom z elektrifikačnej stratégie značky Citroën, pretože nasleduje po modeloch SUV C5 Aircross Hybrid, Ami, ë-Jumpy a ë-SpaceTourer.

INOVATÍVNY A SEBAVEDOMÝ DIZAJN

Dvojica nových vozidiel nový model ë-C4 — 100 % ëlektrický a nový model C4 prinášajú do svojho segmentu úplne nový vietor s odvážnou a výnimočnou identitou. So zdvihnutou a sebavedomou karosériou sa vozidlo vyznačuje spojením elegancie a dynamiky kompaktného vozidla a popri tom mu silu a charakter dotvárajú aj niektoré prvky automobilov z kategórie SUV. Aerodynamické a plynulé tvary využívajú hlavné identifikačné prvky značky Citroën a zároveň prinášajú do modelového radu nové vyjadrenie štýlu. Jeho útulný a technologicky vyspelý interiér sa na prvý pohľad vyznačuje pohodlím, komfortom a moderným prístupom.

NOVÉ PRVKY PROGRAMU CITROËN ADVANCED COMFORT

Dvojica nových vozidiel nový model ë-C4 — 100 % ëlektrický a nový model C4 dokonale zosobňuje program Citroën Advanced Comfort a dopĺňa ho o nové prvky moderného a celkového komfortu, pričom sa zameriava na všetky oblasti: komfort jazdy zaručujú tlmiče s Progresívnymi hydraulickými dorazmi a sedadlá Advanced Comfort; komfort na palube sa spája s veľkým vnútorným priestorom a so všetkými praktickými riešeniami, navyše sa vo svetovej premiére predstaví nevídaná inovácia pre pasažierov; komfort pre dušu vytvára celkovo upokojujúce a presvetlené usporiadanie interiéru; komfort používania ťaží z moderných technológií a asistenčných systémov. Ďalšie nové vlastnosti prináša ë-Comfort nového modelu ë-C4 — 100 % ëlektrický: tichá jazda, plynulosť, pocit z jazdy.

POKRAČOVATEĽ LÍNIE KOMPAKTNÝCH VOZIDIEL

Citroën a kompaktné vozidlá, to je úspešný príbeh, ktorý sa v roku 1928 začal premiérou modelu C4. Súčasťou príbehu bolo aj vozidlo GS, ktoré sa v roku 1971 stalo Európskym autom roka a tento rok oslavuje 50 rokov. Je to línia vozidiel, ktoré sa už celé desaťročia vyznačujú svojim výrazným charakterom, komfortom a jazdnými vlastnosťami: C4 — 1928, Ami 6/Ami 8, GS/GSA, ZX, Xsara, C4 — 2004, C4 — 2010 a C4 Cactus.

NOVÝ MODEL Ë-C4 — 100 % ËLEKTRICKÝ A NOVÝ MODEL C4 SA VÁM PREDSTAVIA 30. JÚNA 2020.

 

Značky: