Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Epson predstavuje novú tlačiareň SureColor SC-F9200 a čierny atrament HDK, ktoré výrobcom pomôžu zabezpečiť rýchlu veľkoobjemovú produkciu potlačených textílií v stálej kvalite a s nízkymi nákladmi. Spoločne s už dostupnými sublimačnými papiermi umožňujú optimálnu potlač radu textílií, ako sú bežné odevy, športové oblečenie, bytové doplnky alebo mäkké pútače a vlajky. Výrobcovia sa môžu vďaka záruke a servisnej podpore spoľahnúť, že s produktmi Epson dosiahnu vysokú kvalitu bez zbytočných starostí.

Vďaka technológii Epson PrecisionCore a dvoma TFP tlačovými hlavami možno rýchlo vytvárať vysoko kvalitné a ostré potlače textilu s dokonalými farbami. Tlačové hlavy používajú nový čierny atrament HDK s vysokou intenzitou, ktorý predstavuje posledný prírastok radu atramentov UltraChrome DS. HDK Black atrament bol vyvinutý pre potlač textilu s hlbokými a neutrálnymi odtieňmi čiernej a šedej farby.

Užívatelia ocenia dva vysokokapacitné atramentové systémy tlačiarne SC-F9200, ktoré zaisťujú dlhšiu tlač bez prerušenia a skracujú dobu strávenú doplňovaním atramentu. Atramenty Epson UltraChrome DS zase zaručujú nízku potrebu údržby a čistenia. Štandardná dlhá jednotka dohrevu a voliteľná sušiaca jednotka upraví výtlačok do optimálneho stavu pre navíjanie na vysoko presný navíjací systém a užívatelia tak nemusia čakať, až výtlačky uschnú.

Richard Barrow, Senior Product Manager, Epson Europe povedal: „Spoločnosť Epson si uvedomuje, ako sú pre jej zákazníkov dôležité nízke celkové náklady na tlač. U tlačiarne SC-F9200 možno ľahko dosiahnuť veľmi nízkych nákladov na štvorcový meter vďaka vysokokapacitným atramentovým tankom a atramentu Epson UltraChrome DS. Ďalšie zníženie nákladov môžu užívatelia dosiahnuť s novým čiernym atramentom HDK, ktorého je potrebné menšie množstvo pre dosiahnutie hlbokých a neutrálnych odtieňov čiernej, čo zníži celkovú spotrebu atramentu[1]. “

Tlačiareň SC-F9200 môže pomôcť firmám ďalej výrazne znížiť náklady vďaka MPS službe Print & Save[2] spoločnosti Epson, ktorá umožní lepšie kontrolovať rozpočet a pomáha obmedziť tvorbu nadbytočných zásob.

V snahe zbaviť zákazníkov akýchkoľvek starostí, poskytujeme špičkové služby s podporou a ponúkame SC-F9200 štandardne s jednoročnou zárukou. Túto štandardnú záruku je možné rozšíriť pomocou služby Epson CoverPlus, ako je napríklad pohyblivá jednoročná záruka Epson, vďaka ktorej si zákazníci môžu jednorázovo zaplatiť jeden rok rozšírenia záruky a nemusia platiť dlhodobo dopredu.

Tlačiareň SureColor SC-F9200 bude k dispozícii do októbra 2015.

Funkcie
Vyrobené spoločnosťou Epson pre výkon, kvalitu a spoľahlivosť s nízkymi celkovými nákladmi na vlastníctvo (TCO)
Osvedčená tlačová hlava PrecisionCore TFP spoločnosti Epson s vysokou úžitkovou hodnotou a dlhou životnosťou
Obraz vo vysokom rozlíšení až 720 x 1 440 dpi
Tlač na širokú škálu sublimačných transferových papierov až do šírky 64 palcov (1 625 mm)
Vysoko kvalitný výstup vylepšený pomocou technológie premenlivej veľkosti kvapiek atramentu (VSDT)
Vysoko spoľahlivá automatická navíjacia jednotka do 40 kg s presnosťou navíjania +/- 2,5 mm
Rýchle schnutie vďaka koncovému dohrevu s teplotou v rozmedzí 30-55 ° C
Systém vkladania médií jednou osobou pomocou zdvíhacích pák; automatické ovládanie systému napínania médií
Rýchlosť tlače až 97 m2 / h v režime draft (56 m2 / h v produkčnom režime a 27 m2 / h v režime vysokej kvality)
Integrovaný systém dolievania atramentov s objemom 2 x 1,5 l s litrovými (1,08 kg) sáčkami atramentu zaručuje nízke nároky na údržbu a dlhšiu dobu tlače.
Špeciálne vyvinutý atrament na vodnej báze Epson UltraChrome DS produkuje žiarivé farby, ostré kontúry a plynulé prechody s výnimočnou odolnosťou voči svetlu, praniu, oteru a potu.

Značky: