Je to ešte stále vo hviezdach, či plánuje Apple predstavenie nového modelu iPhone SE ešte v tomto roku.

Doplnené 16.3.2018: Dnes sa na čínskych sociálnych sieťach objavilo video, na ktorom by mal byť zachytený pripravovaný model iPhone SE 2. Zariadenie dizajnovo vychádza z modelu iPhone X. Animácie, prostredie, ikony a gestá pôsobia vierohodným dojmom. Bočné steny zariadenia sú už zaguľatené, ale nesú ešte rukopis pôvodných iPhonov.

Pravdou je, že pokiaľ nám Apple nepredstaví „SE 2-ku„, tak pri takýchto videách je všetko otvorené a neostáva nám nič iné, ako len počkať na oficiálnu show.

Pôvodný text: Koncom roka 2017 sa objavila správa, že iPhone SE 2 bude debutovať v krátkej dobe. To sa ale nestalo a analytik spoločnosti KGI Securities sa vyjadril, že pravdepodobne novinku z rady SE uvidíme až v roku 2019, aby nebola narušená koncepcia pre rok 2018.

Ak nie ste spokojní s dlhým čakaním, pozrite si tento koncept iPhone SE 2.

Gunho Lee a ConceptsiPhone, ktorí už predtým spolupracovali na zdieľaní konceptov so svetom, vytvorili video. To, čo vidíme tentokrát, je iPhone SE 2 v ich ponímaní. A úprimne povedané, vyzerá presne tak, ako by ste očakávali, že sa takto “malý” iPhone X bude prezentovať.

Neoficiálny koncept iPhone SE 2, ktorý bolo vidieť na videu, si vypožičiava veľa najsilnejších prvkov z existujúcich iPhonov. Má dokonca zárez v hornej časti displeja, ale kto vie, či by spoločnosť Apple skutočne vložila technológiu rozpoznávania tváre do iPhonu s nižšou cenovkou.

Ďalším rozdielom medzi konceptom a iPhonom X je zadná kamera. Zatiaľ čo Apple má pri iPhone X s dvoma kamerami nastavenú cenovku cez 1 000 €, iPhone SE 2 s nižšou cenou sa tu zobrazuje s jedným objektívom.

Pamätajte, že ide o koncept. Toto video nie je založené na oficiálnych informáciách, pretože spoločnosť Apple nedokázala ešte potvrdiť, či bude iPhone SE modernizovaný v roku 2018. Aj napriek tomu bolo niekoľko únikov a hlásení o novom modeli. Koncept nám dáva možnosť aby sme mali nad čím premýšľať. A mať iPhone SE 2 podobný iPhone X je určite dobrý nápad.

zdroj: technobuffalo

Prečítajte si aj:

CES 2018: Canon ukázal zaujímavé koncepty

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.