Po roku sa môžete opäť tešiť na konferenciu, AGEM Dealers Day 2017, ktorá sa uskutoční už tento štvrtok, 9.11.2017 v krásnych priestoroch ART Hotel Kaštieľ v Tomášove pri Bratislave.

Konferencia sa začína od 9:00 a potrvá do 17:00.

Okrem prednášok, ktorých začiatok je naplánovaný na 10:00 sa môžete tešiť aj na rôzne súťaže, povoziť sa môžete na elektromobiloch značky Nissan ale dostupný bude aj elektromobil Testa. Zabaviť sa môžete aj jazdou na hoverbordoch či elektrobicykloch.

Spoločnosť Acer pre návštevníkov pripraví aj možnosť vyskúšať si Window Mixed Reality (MR).

Spoločnosť Microsoft na konferenciu prinesie stánky s Xboxami, ktoré budú počas konferencie prístupné pre každého. TP-Link si pripravil novinky na poli WiFi riešení, AB-Com prinesie novinky zo sveta satelitnej techniky. Novinky zo sveta upratovania prinesie

Kärcher a spoločnosť Bissel. Braun a Oral-B predstavia čo je nové v osobnej hygiene. Smart žiarovky prinesie spoločnosť Light Spectrum. Okrem Microsoftu nám herné novinky a monštrá predstaví aj Asus a Acer. Súčasťou programu bude aj crash test zariadení pod taktovkou Ondreja Macka z Touch IT.

Novinky zo svojho portfólia si pre vás pripravili vystavovatelia ako napr.: Neffos, Gigaset, Kingston, ESET, Lenovo, HP a iní.

Všetky potrebné informácie nájdete: agem.sk/dealers-day

Veríme, že si každý nájdete to pravé a tešíme sa na vašu účasť.

PS: Prvých 300 registrovaných návštevníkov získa tašku, plnú hodnotných darčekov, od našich partnerov.

Značky: