Genesis Tin 200 je revolučný adaptér, ktorý umožňuje použitie myši a klávesnice s konzolami PS4, PS3, Xbox One a Nintendo Switch. Tento adaptér nielen uľahčuje hru a výrazne zvyšuje herný zážitok, ale umožňuje aj hranie herných titulov, ktoré boli doteraz nehrateľné pomocou gamepadu. Adaptér vystačí jednoducho pripojiť podľa návodu, bez nutnosti inštalácie akéhokoľvek softvéru, alebo dodatočnej konfigurácie.

Malý adaptér, veľké možnosti

Genesis Tin 200 je malý adaptér, ktorý poskytuje veľké množstvo možností vďaka použitiu myši a klávesnice s konzolami, čo vám uľahčí hru a dá náskok pred vašimi protivníkmi. Pomocou adaptéra získate väčšie množstvo dostupných kláves, ktoré umožňujú nielen precíznejší pohyb a zamierenie, ale aj rýchlejšiu reakciu.

Firmvér

Trh hier a príslušenstvo súvisiace s hrami sa neustále vyvíja, preto adaptér Genesis Tin 200 bol zaprojektovaný s mysľou do budúcnosti. Adaptér umožňuje aktualizáciu firmvéru prostredníctvom USB (vyžaduje sa počítač). V súčasnosti sú klávesy priradené automaticky, ale v budúcnosti pri pomoci aktualizácie firmvéru bude možné nakonfigurovať ich manuálne podľa vlastných preferencií.

Kompatibilita

Adaptér je kompatibilný s väčšinou zariadení dostupných na trhu. Napriek všetkému úsiliu nie je možné zaručiť kompatibilitu so všetkými zariadeniami dostupnými na trhu. V prípade akýchkoľvek problémov s manipuláciou, alebo fungovaním adaptéru si prezrite záložku „Podpora“ na našej webovej stránke www.genesis-zone.com.

Genesis Tin 200 je dostupný prostredníctvom siete vybraných predajcov a internetových obchodov. Odporúčaná koncová cena vrátane DPH je 24 EUR.

Viac informácií

 

Značky: