Svadba cez Zoom.

Videokonferencie sa stali počas pandémie koronavírusu univerzálnym nástrojom na všetko. Pomocou tejto technológie pracujeme, vzdelávame sa, sme v kontakte s blízkymi, usporadúvame súkromné párty či spoločné sledovanie filmov a seriálov na diaľku. A najnovšie sa pomocou videokonferencie môžete aj zosobášiť – minimálne v New Yorku.

Tento americký štát oznámil, že v súvislosti s pandémiou COVID-19 povoľuje vykonávanie svadobných obradov cez video. „Svadba cez videokonferenciu… môžete si ju spraviť cez Zoom,“ povedali zástupcovia štátu New York počas tlačovej konferencie. Na správu upozornil portál CNET.

Uvidíme, či tento trend budú nasledovať aj ďalšie americké či európske štáty. Faktom je, že New York je štát, ktorý je v rámci USA najvýraznejšie postihnutý prebiehajúcou pandémiou.

A ako dokazuje tento článok z portálu Quartz, niektorí ľudia už v uplynulých týždňoch využili videokonferencie pre účely svadby bez ohľadu na to, či išlo o oficiálny obrad alebo nie.

Zdroj: CNET, Quartz

Titulný obrázok: Quartz

Prečítajte si aj:

https://touchit.sk/videohovory-messenger-whatsapp-skype/281443

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit