Doprajte si lepšie nástroje, aby ste pracovali efektívnejšie.

Počas tohto Mid-Year Big Sale na Godeal24 môžete získať Microsoft Office Professional 2021 pre Windows jednoducho za 27,25 € (reg. 249,99 €). Ak máte doma alebo vo firme viacero počítačov, odporúčame vám zakúpiť si Office 2021 Professional Bundle pre 5 PC už od 17,25 €/PC. Táto ponuka vám tiež neprinesie výhody najnovšieho predplatného Microsoft Office 365 – ale za prístup k aplikáciám balíka Office nebudete musieť platiť ročný poplatok 70 USD.

Používatelia systému Windows si môžu svoj operačný systém aktualizovať na Windows 10 za 8,25 € alebo 11 za 13,25 €, zatiaľ čo používatelia počítačov Mac si môžu kúpiť Office 2021 Home and Business for Mac for 79,69€ (od Monterrey 12). Buďte však rýchli, pretože sa cena opäť zvýši po 9. júni.

Doživotná licencia Godeal24 s hodnotením 4,9/5 hviezdičiek na Trustpoilt ponúka okamžité doručenie a stiahnutie kompletného balíka Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Teams, Publisher a Access. Získate všetky nástroje, ktoré potrebujete na spracovanie dokumentov, prácu s číslami, zlepšenie komunikácie, vytváranie lepších prezentácií a oveľa viac. Než sa nazdáte, budete môcť efektívnejšie pracovať na všetkých druhoch projektov a odvádzať lepšiu prácu.

Ďalšie produkty MS Office

Zaobstarajte si Windows 11 predtým, ako príde Windows 12

Hromadný nákup s menšou platbou (zadajte kód kupónu „DDA62“)

Iné Windows a Office produkty, ktoré sa vám môžu páčiť (zadajte kód“DDA50„)

Najlepšia voľba pre firemné použitie alebo obchodné aplikácie

Godeal24 predáva praktický softvér pre počítačové nástroje na začiatku:

>>>Get More Tools

S Godeal24 budete mať prístup k okamžitým digitálnym sťahovaniam a produktovým kľúčom spolu s vynikajúcim zákazníckym servisom. Takže teraz zamierte na Godeal24, aby ste počas akcie získali doživotnú licenciu na Microsoft Office len za zlomok pôvodnej ceny.

Nakupovanie v Godeal24 je jednoduché a podporuje rôzne spôsoby platby vrátane PayPal alebo kreditných kariet. Vaše produkty dostanete ihneď po zadaní objednávky bez čakania niekoľko dní. Ak máte nejaké otázky pred alebo po zadaní objednávky, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis na adrese service@Godeal24.com.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: