Nový tablet s označením Redmi Pad Pro sa už čoskoro objaví na globálnom trhu.

Čínska spoločnosť Xiaomi je veľkým hráčom nielen v segmente smartfónov či nositeľnej elektroniky. Počas posledných rokov riadne zapracovala aj na tabletoch, ktoré ponúka v rôznej cenovej relácii. Azda najlepším tabletom z dielne čínskeho výrobcu je aktuálne model Xiaomi Pad 6S Pro s 12,4 “ displejom, pričom v jeho portfóliu nájdete tiež cenovo dostupný Redmi Pad SE.

Ako však vyplýva z certifikácií, už čoskoro sa na trhu objaví nový tablet, ktorý zaujme najmä svojou cenou a vyšším výkonom. Bude ním model Redmi Pad Pro, pričom v jeho výbave bude možné nájsť výkonný Snapdragon a tiež nadštandardne veľký displej.

Redmi Pad Pro príde na globálny trh

Tablet Redmi Pad Pro sa len nedávno predstavil na čínskom trhu. Len chvíľu po jeho odhalení si však získal veľkú pozornosť najmä pre výbavu, ktorú ponúka. V jeho tele nájdete napríklad čipset Snapdragon 7s Gen 2 či 12,1 “ IPS LCD displej s podporou 120 Hz obnovovacej frekvencie. Dizajn tabletu tiež na prvý pohľad zaujme a len málokto by tak povedal, že ide o cenovo dostupný tablet za rozumnú cenu.

Redmi Pad SEZdroj: TOUCHIT
Redmi Pad SE

Certifikácia FCC najnovšie potvrdzuje, že sa tento tablet dostane aj na globálny trh. Objavil sa v nej totiž model pod kódovým označením 2405CRPFDG, resp. 2405CRPFDL. Prvý kód pritom odkazuje na verziu pre globálny trh, teda aj pre Európu. Druhý kód zasa značí, že tablet bude dostupný aj v Latinskej Amerike.

Dátum predstavenia tabletu zatiaľ nie je známy. Čo však vieme je, že Redmi Pad Pro príde s predinštalovaným operačným systémom Xiaomi HyperOS postaveným na Androide 14. Okrem toho poteší aj veľkou 10000 mAh batériou či RAM s kapacitou do 8 GB. Pripravovaný tablet má aj podporu pre klávesnicu či stylus, čím sa zaradí medzi lepšie tablety na trhu.

Zdroj: xiaomiadictos.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.