Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Inteligentné hodinky od spoločnosti LAMAX motivujú deti k výkonom, pomôžu im cibriť logické myslenie a narobia veľa parády.

Spoločnosť LAMAX Electronics (LAMAX), výrobca zameriavajúci sa na inteligentnú a audiovizuálnu elektroniku, prichádza s praktickým riešením šikovných hodiniek pre deti. Objavte LAMAX BCool a buďte so svojimi ratolesťami stále v spojení.

Inteligentné hodinky LAMAX BCool sa stanú skutočným parťákom vášho potomka, ale oceníte ich aj ako rodičia. Okrem zábavy totiž dokážu motivovať deti k pohybu, pretože vedia merať celú škálu športových aktivít od pešej turistiky, cez beh až po cyklistiku. Hodinky sú kvalitne spracované, a tak o ne nemusíte mať strach ani počas dažďa, certifikácia IP 68 istí aj ponorenie do vody. Okrem toho cez deň strážia tepovú frekvenciu a v noci zase kvalitu spánku. Na jedno nabitie vydržia až 7 dní, takže žiadny strach, keď práve nie je po ruke zásuvka.

Že sa dieťaťu netrafíte do vkusu remienkom? LAMAX nenecháva nič na náhodu, a tak v balení nájdete rovno dve farebné verzie. Slimfit design je zárukou, že hodinky padnú na každú detskú ruku a nespadnú ani pri veľkých športových výkonoch.

LAMAX BCool je možné spárovať so zariadeniami s Androidom a iOS. Inteligentné hodinky je teda možné používať bez toho, aby bolo nutné vyťahovať telefón z batohu alebo vrecka. Dieťa na nich bez problémov prijme hovory alebo SMS. Podpora vibrácií sa hodí v hlučnejšom prostredí a pokiaľ je práve čas na pauzu, prichádzajú na rad štyri logické hry rozvíjajúce matematické znalosti aj postreh. Na parádnom a jasnom 1,4 palcovom displeji sa krásne zobrazí každý detail.

Perfektnou funkciou je aj možnosť tvorby vlastných ciferníkov, ovládanie hudby je samozrejmosťou. A keď sa niekedy narobí viac neporiadku, než je zdravé, tak múdru vychytávku predstavuje funkcia hľadania telefónu alebo hodiniek. Hodí sa ale aj budík, stopky alebo minútka. Synchronizácia s ďalším šikovným zariadením je vďaka technológii Bluetooth 5.0 rýchla a jednoduchá. Nazbierané kroky a ďalšie aktivity sa automaticky zdieľajú, a tak sa nemusíte o nič viac starať.

Inteligentné hodinky LAMAX BCool sú dostupné na oficiálnom e-shope značky za 59,90 euro.

LAMAX BCool – základné parametre:

  • Ovládanie: dotykové
  • Displej: 1,4”, farebný, 240 × 240 px
  • Bezdrôtová technológia: Bluetooth 5.0
  • Nabíjanie: USB 5 V / 0,5 A
  • Batéria: Li-Pol 160 mAh
  • Výdrž: Až 7 dní
  • Hmotnosť: 19 g (34 g vrátane remienka)
  • Vodeodolnosť: IP68
  • Kompatibilita: Android 5.1, iOS 10

Značky: