Isto si pamätáte legendárnu hru Carmageddon, ktorá prvý krát vyšla v roku 1997. Kto by si nepamätal, keď ste s upraveným autom zrážali všetko čo sa dalo, cez zombíkov až po kravy a samozrejme nemohlo chýbať ničenie oponentov.

V roku 2012 vyšla táto hra aj pre iOS a následne v roku 2013 aj pre Android. Hra bola spoplatnená sumou 1,99€ a bola pomerne hrateľná a dobrá. Nedávno sa rozhodli vývojári zmeniť politiku a upustiť od platenej verzie a to najprv opäť pre iOS zariadenia v júli a pre Androidy teraz v októbri.

Avšak Androidová verzia po zrušení poplatku vyzerá hrozne. Je plná reklám, chýb a nespokojných hráčov, lebo tí čo si kúpili platenú verziu po aktualizácii zrazu majú verziu s reklamami. Navyše vývojári sa správajú veľmi alibisticky a odkazujú hráčom, nech si skontrolujú, či majú najaktuálnejšiu verziu Androidu pre ich zariadenie (pritom je hra podporovaná už od Androidu 2.3+). Keďže je hra zadarmo, možno stojí za vyskúšanie, ale je smutné, že dobré projekty takto neslávne dopadajú.

 

Na iOS sme takéto zlé hodnotenia nezachytili.

Hru si môžete stiahnuť tu: Android, iOS

Zdroj: androidpolice.com

Značky: