Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo bude 18. októbra 2022 už ôsmy rok po sebe hostiť svoje každoročné globálne inovačné podujatie Tech World. Tohtoročné virtuálne podujatie ukáže, ako inteligentnejšie technológie spoločnosti Lenovo posilňujú možnosti ľudí odkiaľkoľvek meniť svoj svet k lepšiemu.

Na Tech World ’22 bude spoločnosť Lenovo odhaľovať, čo bude nasledovať v našom svete, od vývoja fyzickej a virtuálnej spolupráce medzi používateľmi, priestormi a zariadeniami až po zvyšovanie dopytu po výpočtovej technike, ktoré zodpovedá dátovým požiadavkám súčasnosti.

Program konferencie Tech World bude obsahovať aj hlavnú myšlienku generálneho riaditeľa a predsedu spoločnosti Lenovo, Yuanqinga Yanga, ktorý odprezentuje svoj pohľad na možnosti inteligentných technológií v našom meniacom sa svete. Účastníci si budú môcť vypočuť aj technologických lídrov a globálnych generálnych riaditeľov, ktorí ukážu inovácie a partnerstvo s Lenovo priamo v akcii. Medzi rečníkmi budú figurovať aj viceprezident a technický riaditeľ, Dr. Yong Rui; generálny riaditeľ Accenture, Julie Sweet; generálny riaditeľ a predseda spoločnosti IBM, Arvind Krishna; generálny riaditeľ spoločnosti Intel, Pat Gelsinger a generálny riaditeľ spoločnosti Qualcommu, Cristiano Amon.

Odborníci spoločnosti Lenovo tiež predstavia vznikajúce inovácie a poznatky o budúcnosti zariadení, riešení a služieb Lenovo. Od najnovšej umelej inteligencie a edge computingu až po inteligentné zariadenia, nástroje na hybridnú prácu, budúce koncepty v oblasti technológie rolovateľných displejov a metaverse so zmiešanou rozšírenou/virtuálnou a fyzickou integráciou. Tech World ponúkne aj komplexný pohľad na to, ako je spoločnosť Lenovo lídrom v odvetví ekologickej výpočtovej techniky, a poskytne prehľad o tom, ako môžu podniky zostať na špičke v oblasti environmentálnej udržateľnosti.

,,Dnes potrebujeme technológie, ktoré sú inteligentnejšie, prepojenejšie a udržateľnejšie ako kedykoľvek predtým – technológie, ktoré môžu skutočne zmeniť možnosti v domácnostiach, firmách a mestách na celom svete.“ povedal generálny riaditeľ a predseda spoločnosti Lenovo, Yuanqing Yang. ,,Minulý rok sme vstúpili do ďalšej reality. Tento rok v nej žijeme a na konferencii Tech World predstavíme, ako technológia spoločnosti Lenovo napreduje v meniacom sa svete.”

Prostredníctvom virtuálneho obsahu, ktorý bude možný pozerať kedykoľvek, na akomkoľvek mieste bude Tech World ’22 streamovaný bezplatne vo viacerých časových pásmach a po hlavnom vysielaní bude k dispozícii na požiadanie v ôsmich jazykoch (angličtina, francúzština, nemčina, japončina, kórejčina, mandarínska čínština, portugalčina a španielčina).

Ak sa chcete zaregistrovať a pozrieť si kompletný program prednášajúcich, navštívte stránku: Lenovo Tech World ’22

Značky: