Doteraz sme už mohli zaznamenať niekoľko únikov o novom hernom smartfóne spoločnosti Lenovo, ktorý sa zaradí do Legion rodiny, teda produktov pre hráčov. 

Lenovo najnovšie však už oficiálne potvrdzuje, že pripravovanú hernú smartfónovú novinku uvedie budúci mesiac. Táto informácia bola uvedená v upútavke, ktorú výrobca telefónov zverejnil na sociálnej sieti Weibo.

lenovo legion poster

Zdroj: Weibo

Herný smartfón Legion je jedinečný predovšetkým svojim usporiadaním hardvéru. Používa selfie fotoaparát, ktorý sa vysúva z bočnej strany, takže sa očakáva, že tento herný smartfón sa bude používať predovšetkým v horizontálnej polohe. Rovnako netradičné je aj umiestnenie hlavných fotoaparátov.

Z predchádzajúcich správ vieme, že smartfón bude podporovať 5G siete a bude poháňaný čipovou sadou Snapdragon 865. Očakáva sa, že zariadenie bude podporovať rýchle nabíjanie s výkonom až 90 W, herné príslušenstvo v podobe gamepadu a revolučné kvapalinové chladenie.

Lenovo Legion smartfón

Lenovo Legion herný smartfón, Zdroj: XDA-Developers

Herný telefón Lenovo Legion bude mať výkonu na rozdávanie. Spoločnosť tiež tvrdí, že jej nový telefón v AnTuTu prekoná 600 000 bodovú hranicu, čím predbehne veľkú časť aktuálnych vlajkových lodí.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Nerovný súboj fotoaparátov? Pozrite sa, ako dokáže Nokia z roku 2012 držať krok so Samsung Galaxy S20 Ultra (VIDEO)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.