Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo na veľtrhu CES 2024 predstavila svoje najnovšie zariadenia – výber notebookov Yoga optimalizovaných pre umelú inteligenciu, ktoré zjednodušujú tvorivý proces, tablet, ktorý vyzýva užívateľov k hre i učeniu, notebooky IdeaPad navrhnuté pre každodenných užívateľov a príslušenstvo pre moderný život.

  • Notebooky Lenovo™ Yoga™ novej generácie s Lenovo Yoga Creator Zone sú špeciálne navrhnuté pre kreatívcov, aby využili potenciál AI a rozhoreli ich predstavivosť.
  • Nové zariadenia nabité funkciami, vrátane tabletu Lenovo Tab M11, notebookov IdeaPad™ a periférnych zariadení, poskytujú ideálnu rovnováhu medzi výkonom a používateľským zážitkom.

„Súčasní používatelia potrebujú riešenia, ktoré sa dokážu prispôsobiť ich vyvíjajúcim sa potrebám a naša najnovšia ponuka prenosných zariadení tieto potreby uspokojuje pomocou premyslených technológií vrátane umelej inteligencie,“ povedal Jun Ouyang, viceprezident a generálny riaditeľ segmentu Consumer Business Segment v oblasti Intelligent Devices Group spoločnosti Lenovo. „Naša dlhodobá vízia poskytovať ‚AI pre všetkých‘ stavia do centra pozornosti individualitu užívateľa a zároveň kladie dôraz na súkromie a bezpečnosť.“

Vidieť znamená uveriť – výkon a flexibilita umelej inteligencie  

Najnovší rad notebookov Lenovo Yoga s operačným systémom Microsoft Windows 11 je vybavený exkluzívnym softvérom Lenovo Yoga Creator Zone pre tvorcov, umelcov a kohokoľvek ďalšieho, kto chce využiť silu generatívnej umelej inteligencie jednoduchým a súkromným spôsobom s ohľadom na bezpečnosť. Lenovo Yoga Creator Zone ponúka možnosť generovania pôsobivých vizuálov na základe textového popisu alebo náčrtu bez zložitých kódov alebo nastavení. Užívatelia jednoducho zadajú, čo chcú vidieť a systém okamžite vytvorí vizuálny návrh.

V záujme ochrany súkromia a zabezpečenia beží softvér Lenovo Yoga Creator Zone priamo na počítači používateľa, čo znamená, že používatelia môžu pracovať offline, bez pripojenia k internetu. Pri notebookoch Yoga novej generácie je kreativita prispôsobená a riadená používateľom, nie webom, čo znamená, že môžu používatelia vytvárať obrázky prakticky z čohokoľvek, čo je možné popísať.

Pre zariadenie Lenovo Yoga Pro s dedikovanými grafickými procesormi, vrátane GPU pre notebooky až NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 ponúka Lenovo Yoga Creator Zone aj funkciu Image Training, ktorá používateľom umožňuje trénovať na personalizovanom modeli, lokálne uloženom priamo v ich zariadení. S každým obrázkom alebo sadou obrázkov sa notebook Lenovo Yoga Pro učí vytvárať vizuálny obsah zodpovedajúci štýlu a preferenciám používateľa. Fanúšikovia kubizmu tento štýl uvidia dôsledne zakomponovaný vo svojej práci, naopak milovníci pop-artu kubizmus vo svojich dielach neuvidia. S funkciou Image Training sú výsledky prispôsobeným a jedinečným odrazom každého užívateľa.

Lenovo Yoga 9i 2-in-1 (14”, 9)Zdroj: Lenovo

Lenovo Yoga 9i 2-in-1 (14”, 9)

Lenovo Yoga pre každého kreatívca

Hlavnými hrdinami novej generácie notebookov Lenovo Yoga sú Lenovo Yoga Pro 9i (16”, 9) a Lenovo Yoga 9i 2v1 (14”, 9), ktoré sú dodávané so šikovným perom Lenovo Smart Pen a puzdrom priamo v balení. Oba prémiové notebooky sú navrhnuté pre tvorcov s nekompromisnými štandardmi, majú hodnotenie odolnosti MIL-STD-810H1 a sú vybavené najmodernejšími komponentmi, vrátane najnovších a veľmi výkonných procesorov Intel® Core™ Ultra, fyzického Lenovo AI Core čipu, ktorý poháňa funkcie umelej inteligencie a výkonnú batériu2 pre nepretržitú kreativitu. Lenovo Yoga Pro 9i (16”, 9) je vybavený softvérom Lenovo X Power pre maximálne zvýšenie výkonu čipu Lenovo AI Core a procesorov Intel Ultra. Tento nástroj ladenia výkonu je založený na strojovom učení a uľahčuje používateľom niektoré náročné úlohy ako je 3D vykresľovanie alebo korekciu farieb filmu pomocou optimalizácie výpočtového výkonu, výdrže batérie a účinnosti chladenia. Oba modely sú vybavené klávesom Copilot, uľahčujúcim prístup k umelej inteligencii. Copilot vo Windows 11 využíva možnosti umelej inteligencie na poskytovanie relevantných odpovedí, sumarizáciu e-mailov, generovanie obrázkov a ďalších činností.

Lenovo Yoga Pro 9i (16”, 9) a Lenovo Yoga 9i 2v1 (14”, 9) sú vybavené sadou nástrojov pre produktivitu Lenovo Premium Suite, ktoré pomáhajú používateľom zvládnuť viac. Súčasťou výbavy sú napríklad štúdiové mikrofóny s potlačením hluku, ktoré počas hovoru dokážu odfiltrovať hluk na pozadí hlasu užívateľa, reproduktory s technológiou Dolby Atmos® pre úplné ponorenie do sledovaného obsahu, 5Mpx IR kamera, ktorá udržuje užívateľa vždy v strede záberu a mimoriadne pohodlná klávesnica Yoga so zdvihom 1,5 mm.

Výkonný notebook pre tvorcov digitálneho obsahu s AI akceleráciou Lenovo Yoga Pro 9i (16”, 9) môže byť vybavený grafickými čipmi až na úrovni NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU s validáciou NVIDIA Studio, displejom PureSight Pro Mini-LED s rozlíšením 3.2K a šiestimi reproduktormi s vylepšenými basmi. Jeho ohybný náprotivok, konvertibilný notebook Lenovo Yoga 9i 2v1 (14”, 9) je možné používať aj ako tablet. Okrem toho prináša PureSight 2.8K OLED alebo voliteľne 4K OLED obrazovku, 360-stupňovú zvukovú lištu so štyrmi reproduktormi Bowers & Wilkins® a inteligentné pero Slim Pen dodávané so zariadením, magneticky pripevnené k šasi notebooku.

Lenovo Yoga Slim 7i (14”, 9)Zdroj: Lenovo

Lenovo Yoga Slim 7i (14”, 9)

Portfólio noviniek Lenovo Yoga dopĺňajú ďalšie štyri notebooky. Maximálnu prenosnosť zaistí Lenovo Yoga Slim 7i (14”, 9), tenký a ľahký prémiový notebook založený na platforme Intel Evo™ s procesormi Intel Core Ultra Edition a WUXGA OLED obrazovkou. Pre tvorbu obsahu sú ideálne notebooky Lenovo Yoga Pro 7i (14”, 9) a Lenovo Yoga Pro 7 (14”, 9), vybavené procesormi Intel Core Ultra alebo Ryzen™ 7 8845HS, grafickým čipom NVIDIA GeForce RTX 4050 s validáciou NVIDIA Štúdio a PureSight Pre LCD alebo OLED 3K displeji.

Lenovo Yoga Book 9i (13”, 9)Zdroj: Lenovo

Lenovo Yoga Book 9i (13”, 9)

Užívateľa aj široké okolie zaujme Lenovo Yoga Book 9i (13″, 9), prvý plnohodnotný notebook s duálnym OLED displejom3 na svete, ktorý najnovšie ponúkne aj procesory Intel Core Ultra, obrazovku PureSight OLED 2.8K a otočnú zvukovú lištu Bowers & Wilkins. Notebook môže byť tiež vybavený softvérom na podporu kreativity, vrátane aplikácie Smart Launcher na prepojenie bežne používaných aplikácií pre vyššiu efektivitu, vylepšenú virtuálnu klávesnicu, umelú inteligenciu na skrášlenie rukopisu a ďalšími aplikáciami. V neposlednom rade sú tu nové konvertibilné notebooky a Lenovo Yoga 7i 2v1 (14”, 9), ktoré dokonale vyhovujú kreatívnym potrebám umelcov na cestách. Každý z nich je vybavený klávesom Copilot, ktorá poskytuje tvorcom rýchly prístup k nástrojom, ktoré dopĺňajú ich kreativitu.

Nový odkaz technológie a zodpovednosti

Výber nových notebookov Lenovo Yoga pokračuje v odkaze premysleného dizajnu a špičkových technológií a zároveň predznamenáva novú éru zodpovednosti súvisiace s tým, ako spoločnosť Lenovo potvrdzuje svoje odhodlanie dosiahnuť do roku 2050 uhlíkovú neutralitu. Všetky nové notebooky Yoga preto používajú obaly bez plastov a papierové krabice s certifikáciou FSC, pochádzajúce zo zodpovedných zdrojov.

Všetky notebooky Yoga teraz v šasi používajú recyklovaný hliník a pri výrobe čierneho obalu 45 ~ 100W adaptéra je použitých aspoň 90% recyklovaného PCC plastu. Vybrané notebooky Yoga, napríklad Yoga Book 9i (13”, 9), berú záväzok k životnému prostrediu ešte vážnejšie so svojím šasi vyrobeným zo 100% recyklovaného hliníka. Yoga 9i 2v1 (14”, 9) je zase dodávaný v inteligentne navrhnutom balení, ktoré je možné premeniť na opakovane použiteľný stojan na notebook. Ako Yoga Pro 9i (16”, 9), tak Yoga 9i 2v1 (14”, 9) majú certifikáciu Carbon Neutral od spoločnosti TÜV a spodné diely tela všetkých notebookov Yoga sú tvorené z 50% z recyklovaného hliníka.

Lenovo Tab M11Zdroj: Lenovo

Lenovo Tab M11

Hrajte sa viac a učte sa múdro: Lenovo Tab M11

Nový Lenovo Tab M11 je stvorený pre zábavu, navrhnutý na učenie, a je perfektným zariadením pre študentov, filmových nadšencov i umelcov, ktorí radi len tak skicujú svoje ďalšie návrhy. Vďaka šikovnému peru Lenovo Tab Pen, ktoré je v balení bude písanie, kreslenie aj rýchle črtanie jednoduchšie a pohodlnejšie. Tablet je navyše dodávaný s predinštalovaným softvérom pre širšie možnosti používania: aplikácia Nebo® prevádza ručne písané poznámky do elektronickej podoby, MyScript® Calculator 2 rieši rovnice a matematické funkcie v reálnom čase a WPS Office umožní ľahšie prezeranie a úpravy dokumentov.

Lenovo Tab M11 je možné rozdeliť na dve obrazovky na písanie poznámok či kreslenie pri sledovaní videí. Ponúka tiež pohlcujúci režim na čítanie, ktorý čitateľom umožňuje prepínať medzi chromatickým a mono zobrazením a zaujme 11-palcovým FHD displejom4 so živými farbami a podporou Netflix® HD alebo štyrmi reproduktormi s ladením Dolby Atmos. Lenovo Tab M11 je poháňaný osemjadrovým procesorom MediaTek Helio G88 a disponuje 7040mAh batériou s výdržou až 10 hodín2 pre prehrávanie obsahu alebo celodenné zhotovovanie poznámok.

Lenovo IdeaPad 5i 2-in-1 (16”, 9)Zdroj: Lenovo

Lenovo IdeaPad 5i 2-in-1 (16”, 9)

Notebooky Lenovo IdeaPad: Keď je produktivita prioritou

Nový rad notebookov Lenovo IdeaPad a konvertibilných zariadení 2v1 s operačným systémom Windows 11 bežným používateľom dopraje ešte jednoduchšiu tvorbu, produkciu a konzumáciu digitálneho obsahu. Vďaka Lenovo AI Engine, ktorý je teraz zabudovaný do všetkých zariadení Lenovo IdeaPad, bude užívateľský zážitok v oblasti napájania, výkonu, zobrazenia, hlasu a bezdrôtového pripojenia ešte lepší.

Technológia Lenovo Smart Power sa aktívne prispôsobuje užívateľským návykom a vďaka tomu umožňuje inteligentnú správu napájania a teploty zariadenia pre maximálny výkon pri minimálnom čerpaní batérie a hluku ventilátora. Funkcia Lenovo Smart Wireless minimalizuje oneskorenie pripojenia pomocou posilnenia Wi-Fi a automatického detegovania akéhokoľvek prerušenia spojenia, čo umožňuje stabilnejšie streamovanie a neprerušované online relácie.

O dostatočný výkon sa postarajú najnovšie procesory Intel Core 7 U pri modeloch Lenovo IdeaPad Slim 5i (15”, 9), Lenovo IdeaPad 5i 2v1 (16”, 9) a Lenovo IdeaPad 5i 2v1 (14”, 9), alebo procesory až na úrovni AMD Ryzen 78845HS vo všetkých konfiguráciách s využitím komponentov AMD.

Lenovo IdeaPad Slim 5i (15”, 9)Zdroj: Lenovo

Lenovo IdeaPad Slim 5i (15”, 9)

Nová podoba, nové obzory

Nový Lenovo IdeaPad Slim 5i (15”, 9) je prvým notebookom s 15,3-palcovým displejom s pomerom strán 16:10 v rodine zariadení Lenovo IdeaPad, čo dáva používateľom ešte väčšiu slobodu pri kreatívnej práci na cestách. Displej s rozlíšením až WUXGA 16:10 ponúka 90% AAR a 100% sRGB pre maximálne presnú reprodukciu farieb. Mimoriadne tenký notebook ponúka dizajn klávesnice s úzkym rámčekom a dva plne funkčné USB Type-C porty nad rámec štandardných portov pre vyššiu kompatibilitu s perifériami. Lenovo IdeaPad Slim 5i (15”, 9) zvládne pracovať dlhšie s až 76Wh polymérovou batériou, jeho spoľahlivosť je otestovaná podľa štandardov MIL-STD-810H1, a je dodávaný vo farebnom prevedení Violet a Cloud Grey, to všetko pri hmotnosti iba 1,79 kg.

Flexibilita bez hraníc

Nové konvertibilné notebooky Lenovo IdeaPad 5 a 5i 2v1 sú k dispozícii ako v 16-palcovom, tak aj v 14-palcovom prevedení a umožnia užívateľom naplno využiť potenciál prenosných počítačov. Tohtoročné modely sú v oboch veľkostiach displeja k dispozícii aj s OLED panelom – Lenovo IdeaPad 5i 2v1 (16”, 9) a Lenovo IdeaPad 5 2v1 (16”, 9) majú k dispozícii 2K OLED displej, zatiaľ čo Lenovo IdeaPad 5i 2v1 (14”, 9) a Lenovo IdeaPad 5 2v1 (14”, 9) sa môžu pochváliť až WUXGA OLED displejom. Všetky varianty OLED displeja sa pýšia pomerom strán 16:10, jasom 400 nitov, 100% DCI-P3 farebným gamutom, certifikáciou TÜV Low Blue Light a plne dotykovými panelmi fungujúcimi v režime notebooku aj v režime tabletu.  

Lenovo Yoga True Wireless Stereo sluchadláZdroj: Lenovo
Lenovo Yoga Pro myšZdroj: Lenovo

Lenovo Yoga True Wireless Stereo sluchadlá a Lenovo Yoga Pro myš

Pohlcujúce a responzívne príslušenstvo zajtrajška

Nové slúchadlá Lenovo Yoga True Wireless Stereo Earbuds sú perfektnými partnermi pre akékoľvek zariadenie Lenovo Yoga vďaka bezproblémovému párovaniu a spolupráci s počítačom. Slúchadlá môžu prepínať medzi viacerými zariadeniami a ľahko prechádzajú medzi režimami práce a zábavy bez nutnosti nového párovania. Sú vybavené funkciou aktívneho potlačenia hluku s tromi mikrofónmi v každom slúchadle a dotykovými funkciami pre jednoduché ovládanie hovorov. Navyše sú vodeodolné podľa štandardu IPX45 a rýchlo sa nabíjajú.

Nová myš Lenovo Yoga Pro Mouse spojuje fyzický komfort ergonomického zariadenia s premyslenými funkciami vrátane rýchleho Bluetooth® Swift párovania pre viac zariadení, programovateľných tlačidiel, trojstupňovej citlivosti DPI nastaviteľného za chodu až na 4000 DPI a 380mAh batérie2.

Software a služby

Prácu s notebookmi Lenovo Yoga a Lenovo IdeaPad ešte vylepšia softvérové riešenia vrátane Lenovo Vantage6 a Lenovo Smart Performance6 pre optimalizáciu zariadení, sledovanie výkonu, kontrolu stavu počítača, zvýšenie zabezpečenia a riešenie problémov a ich prevenciu. V prípade problému so zariadením je vďaka pokročilej službe Premium Care Plus6 k dispozícii rýchlejšie spojenie s odbornými technikmi a prístup k rýchlej oprave, ochrane pred náhodným poškodením alebo softvérovej podpore.

Cena a dostupnosť7

  • Lenovo Yoga Pro 9i (16”, 9) bude na našom trhu dostupný v apríli 2024 s cenou začínajúcou na 2049 € vrátane DPH.
  • Lenovo Yoga 9i 2v1 (14”, 9) bude na našom trhu dostupný v marci 2024 s cenou začínajúcou na 1829 € vrátane DPH.
  • Lenovo Yoga Pro 7i (14”, 9) bude na našom trhu dostupný vo februári 2024 s cenou začínajúcou na 1219 € vrátane DPH.
  • Lenovo Yoga Pro 7 (14”, 9) bude na našom trhu dostupný v februári 2024 s cenou začínajúcou na 1419 € vrátane DPH.
  • Lenovo Yoga Slim 7i (14”, 9) dostupnosť a cena zatiaľ neboli stanovené.
  • Lenovo Yoga Book 9i (13”, 9) bude na našom trhu dostupný v marci 2024 s cenou začínajúcou na 2429 € vrátane DPH.
  • Lenovo Yoga 7i 2v1 (14”, 9) bude na našom trhu dostupný v marci 2024 s cenou začínajúcou na 1219 € vrátane DPH.
  • Lenovo IdeaPad 5i 2v1 (16”, 9) bude na našom trhu dostupný v apríli 2024 s cenou začínajúcou na 929 € vrátane DPH.
  • Lenovo IdeaPad 5i 2v1 (14”, 9) bude na našom trhu dostupný v apríli 2024 s cenou začínajúcou na 929 € vrátane DPH.
  • Lenovo IdeaPad 5 2v1 (16”, 9) bude na našom trhu dostupný v apríli 2024 s cenou začínajúcou na 799 € vrátane DPH.
  • Lenovo IdeaPad 5 2v1 (14”, 9) bude na našom trhu dostupný v apríli 2024 s cenou začínajúcou na 769 € vrátane DPH.
  • Lenovo IdeaPad Slim 5i (15”, 9) bude na našom trhu dostupný v apríli 2024 s cenou začínajúcou na 799 € vrátane DPH.
  • Lenovo Tab 11 bude na našom trhu dostupný od januára 2024 s cenou začínajúcou na 199 € vrátane DPH.
  • Sluchadlá Lenovo Yoga True Wireless Stereo Earbuds – cena a dostupnosť zatiaľ neboli stanovené.
  • Myš Lenovo Yoga Pro Mouse cena a dostupnosť zatiaľ neboli stanovené.

Pre viac detailov a produktové fotky navštívte Press Kit CES 2024 spoločnosti Lenovo na webe StoryHub.

Pozrite si stánok spoločnosti Lenovo na veľtrhu CES pomocou virtuálnej reality na stránkach CES.

Produktové špecifikácie

 Yoga Pro 9i (16”, 9)Yoga 9i 2v1 (14”, 9)
ProcesorAž Intel Core Ultra 5/7/9 H SeriesIntel Evo Edition poháněný procesorom Core Ultra 7 (155H)
OSWindows 11
GrafikaAž NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPUIntel Arc™ Graphics
PamäťAž 64GB LPDDR5X16GB LPDDR5x
Úložisko8Až 1TB PCIe M.2Až 1TB PCIe SSD Gen 4 M.2
Batéria84Wh75Wh
Displej16“ 3.2K (3200 x 2000) IPS 165 Hz, 16:10, PureSight Pro, 400 nitov, Delta E<1, 100% sRGB ,100% DCI-P3, Dolby Vision®, certifikácia TÜV Low Blue Light, certifikácia Eyesafe®, dotykový panel (voliteľne)14“ 2.8K (2880 x 1800) OLED PureSight až 120 Hz 16:10, 400 nitov, 100% DCI-P3, certifikácia VESA® DisplayHDR™ True Black 500, Dolby Vision, 10bodový viacdotykový panel
16“ 3.2K (3200 x 2000) Mini LED 165 Hz, 16:10, PureSight Pro, 1200 nitov, Delta E<1, 100% sRGB ,100% DCI-P3, 100% Adobe RGB, Dolby Vision, certifikácia TÜV Low Blue Light, certifikácia Eyesafe, dotykový panel14″ 4K (3840 x 2400) OLED PureSight 60 Hz 16:10, 400 nitov, 100% DCI-P3, certifikácia VESA DisplayHDR™ True Black 500, Dolby Vision, 10bodový viacdotykový panel
Rozmery362 x 253 x 17.9 mm315 x 218 x 15.9 mm
VáhaZačína na 2.18 kgZačína na 1.35 kg 
Pánt150°360°
Farba9Tidal Teal / Luna GreyCosmic Blue / Luna Grey
Kamera5Mpx webkamera; IR kamera + ToF elektronická závěrka; 4 mikrofony5Mpx + IR kamera kryt kamery Privacy Shutter; Rozlíšenie: 5.0M  Snímková frekvencia: 30fps Max; duálne pole mikrofónu
WLAN10Wi-Fi 6EWi-Fi 6E 2x2AX
BluetoothBluetooth 5.1Bluetooth 5.3
Audio6 reproduktorov so 4 Back-to-Back subwoofermi Smart Amp Dolby Atmos Audio4x reproduktor Bowers & Wilkins Dolby Atmos Audio (2 x 2W tweeter, 2 x 2W woofer) 
PortyĽavá strana: 1 x Intel Thunderbolt™ 4 (USB 3.2 Gen 23, DP 1.4, PD 3.0) 1 x USB-A 3.2 Gen 13 5G 1 x Audio Combo Jack 1 x HDMI 2.0 (6G) 1 x Square DC-In   Pravá strana: 1 x USB-A 3.2 Gen 13 5G 1 x plnohodnotná čítačka SD kariet 3.0Ľavá strana:
2 x Thunderbolt 4.0 (Display Port / Power Delivery / Data Transfer)
1 x USB Type-A Gen 3.24   Pravá strana: 1 x USB Type-C (plne funkčný)
1 x Audio Combo Jack
1 x Tlačidlo pro zapnutí   Dodávané s perom Lenovo Slim Pen a puzdrom
 Yoga Pro 7i (14”, 9)Yoga Pro 7 (14”, 9)
ProcesorAž Intel Core Ultra 5/7/9 H SeriesAž AMD Ryzen 8845HS
OSWindows 11
GrafikaAž NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPUAž NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU
PamäťAž 32GB LPDDR5XAž 16GB LPDDR5X
 Úložiško8Až 1TB PCIe M.2
Batéria73Wh
Displej14.5‘’ 2.5K (2560×1600) 90Hz 16:10 IPS, 350 nitov, 100% sRGB, certifikácia TÜV Low Blue Light, certifikácia Eyesafe, matný14.5‘’ 2.5K (2560×1600) 90Hz 16:10 IPS, 350 nitov, 100% sRGB, certifikácia TÜV Low Blue Light, certifikácia Eyesafe, matný
14.5‘’ 2.8K (2880×1800) 120Hz 16:10 E4 OLED, 400 nitov, 100% sRGB, 100% P3, certifikácia TÜV Low Blue Light, certifikácia Eyesafe, HDR True Black 500, sklenený panel14.5‘’ 2.5K (2560×1600) 90Hz 16:10 IPS, 350 nitov, 100% sRGB, certifikácia TÜV Low Blue Light, certifikácia Eyesafe, dotykový panel
14.5‘’ 3K (3072×1920) 120Hz 16:10 PureSight Pro IPS, 400 nitov, Delta E<1, 100% sRGB, 100% P3, certifikácia TÜV Low Blue Light, certifikácia Eyesafe, dotykový panel14.5‘’ 3K (3072×1920) 120Hz 16:10 PureSight Pro IPS, 400 nitov, Delta E<1, 100% sRGB, 100% P3, certifikácia TÜV Low Blue Light, certifikácia Eyesafe, matný
Rozmery326 x 227 x 15.6 mm
VáhaZačína na 1,49 kg
Pánt180°
 Farba9Tidal Teal / Luna Grey
KameraFHD webkamera, IR kamera + ToF kryt kamery, 4 mikrofóny
 WLAN10Wi-Fi 6E 
BluetoothBluetooth 5.1 
Audio4 x 2W reproduktory; Dolby Atmos Audio
PortyĽavá strana: 1 x USB Type-C Intel Thunderbolt™ 4 1 x USB Type-C plne funkčný (USB 3.2 Gen 26, PD 3.0, DP 1.4) 1 x HDMI 2.1 6 GB   Pravá strana: 1 x USB-A 3.2 Gen 16 1 x Audio Combo JackĽavá strana: 1 x USB Type-C plne funkčný (USB 4.0 Gen 1, PD 3.0, DP 1.4) 1 x USB Type-C plne funkčný (USB 3.2 Gen 2, PD 3.0, DP 1.4) 1 x HDMI 2.1, až 4K/60Hz   Pravá strana: 1 x Audio Combo Jack 1 x USB 3.2 Gen 1 Type – A
 Yoga Slim 7i (14”, 9)Yoga Book 9i (13”, 9)​
ProcesorAž Intel Core ULT7 155HAž Intel Core I7-U 14. generácie
OSWindows 11
GrafikaIntel ArcIntel Iris® Xe
PamäťAž 32GB LPDDR5XAž 32GB LPDDR5X
 Úložisko8Až 1 TB PCIe Gen 4 M.2Až 1 TB PCIe SSD Gen 4
Batéria65Wh80Wh
Displej14” (1920 X1200) 60Hz 16:10 WUXGA OLED, 400 nitov, 100% P3, Dolby Vision, certifikácia TÜV Low Blue Light, certifikácia Eyesafe, matný   (pre regióny AP, NA:) 14” (1920 X1200) 60Hz 16:10 WUXGA OLED, 400 nitov, 100% P3, Dolby Vision, certifikácia TÜV Low Blue Light, certifikácia Eyesafe, sklenený dotykový panel13.3″ 2.8K, 400 nitov, OLED / 100% DCI-P3, HDR, 16:10, dotyková obrazovka, PureSight
Rozmery312 x 221x 14.9 mm299.1 x 203.6 x 15.95 mm
VáhaZačína na 1.39 kg – verzia s matným displejom Začína na 1.43 kg – verzia so skleneným displejomZačína na 1.34kg
Pánt180°360°
 Farba9Luna GreyTidal Teal
KameraFHD webkamera IR kamera + Kryt kamery, 4 mikrofónyFHD IR+RGB (5M USB) TOF 2.0 Webkamera s krytom Privacy Shutter
 WLAN10Wi-Fi 6E 
BluetoothBluetooth 5.3 Hardware podpora Bluetooth 5.2 OS iba podpora BT5.1
Audio4 reproduktory, Dolby Atmos Audio2x2W & 2x1W, Bowers & Wilkins reproduktory  Dolby Atmos
PortyĽavá strana: 2 x USB Type CTBT4 1 x HDMI 2.1   Pravá strana: 1 x USB type A USB3.2 1 x 3.5mm Audio combo JackĽavá strana: 1 x USB Type-C Thunderbolt   Pravá strana: 1 x USB Type-CThunderbolt 1 x USB Type-C Thunderbolt s podporou AOU BC 1.2
 Yoga 7i 2v1 (14”, 9)
ProcesorAž Intel Evo Edition poháňaný procesorom Core Ultra 7
OSWindows 11
GrafikaIntel Iris Xe
PamäťAž 16GB LPDDR5x
 Úložisko8Až 1 TB PCIe SSD Gen 4
Batéria71Wh
Displej 14″ 2.8K (2880 x 1800) OLED PureSight 120 Hz, 16:10, 400 nitov, 100% DCI-P3, Dolby Vision, 10 bodový viacdotykový panel
14″ WUXGA (1920 x 1200) OLED 60 Hz, 16:10, 400 nitov, 100% DCI-P3, Dolby Vision, 10bodový viacdotykový panel
14″ WUXGA (1920 x 1200) LCD 60 Hz, 16:10, 300 nitov, 45% NTSC, Dolby Vision (TBD), 10bodový viacdotykový panel
Rozmery317.72 x 222.13 x 16.64 mm
VáhaOLED: Začína na 1.49 kg LCD: Začína na 1.62 kg
Pánt360°
 Farba9Tidal Teal / Storm Grey
Kamera1080P FHD IR RGB kamera s krytom Privacy Shutter a duálnym polom mikrofónu
 WLAN10Intel Wi-Fi 6E 2 x 2AX
BluetoothBluetooth 5.2
Audio2x2W reproduktory Dolby Atmos Audio
Porty1 x USB-A (USB 3.2 Gen 1) 2 x USB-C (TBT4/USB3.2 Gen2/DP1.4a/PD3.0) 1 x HDMI1.4b 1 x čítačka MicroSD kariet (UHS-1(104) PCIE Gen 1) 1 x Audio Combo Jack 1 x NOVO button 1 x Tlačidlo pre zapnutie
 IdeaPad 5i 2v1 (16”, 9)IdeaPad 5i 2v1 (14”, 9)
ProcesorAž Intel Core 7 150U
OSWindows 11
GrafikaIntel Integrated Graphics
PamäťAž 16GB LPDDR5X
 Úložisko8Až 1TB PCIe M.2
Batéria57Wh Polymer
Displej16″ 2K (2048 x 1280) OLED, 60Hz, 16:10, 400 nitov, 100% DCI-P3, certifikácia TÜV Low Blue Light, dotykový14″ WUXGA (1920 x 1200) OLED, 60 Hz, 16:10, 400 nitov, 100% DCI-P3, certifikácia TÜV Low Blue Light, dotykový
16″ WUXGA (1920 x 1200) IPS, 60 Hz, 16:10, 300 nitov, 45% NTSC, certifikácia TÜV Low Blue Light, dotykový14″ WUXGA (1920 x 1200) IPS, 60 Hz, 16:10, 300 nitov, 45% NTSC, certifikácia TÜV Low Blue Light, dotykový
Rozmery356 x 255 x 19.5 mmVerzia s kovovým šasi: 313 x 227 x 18.9 mm   Plastové šasi: 313 x 227 x 19.3 mm
VáhaZačína na 2kgVerzia s kovovým šasi: Začína na 1.6 kg   Plastové šasi: Začína na 1.6 kg
Farba9Lunar Grey, Cosmic Blue Lunar Grey, Cosmic Blue
KameraFHD kamera s krytom Privacy Shutter, duálne pole mikrofónuFHD kamera s krytom Privacy Shutter, duálne pole mikrofónu (HD variant)
 WLAN10Až Wi-Fi 6E
BluetoothAž Bluetooth 5.2
Audio2 x 2W reproduktory otočené k užívateľovi s Dolby Audio
PortyĽavá strana: 2 x USB Type-C 3.2 Gen 2 (plne funkčný) 1 x HDMI 1.4b 1 x Audio Jack   Pravá strana: 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (1x podpora USB nabíjení) 1 x čítačka MicroSD kariet
 IdeaPad 5 2v1 (16”, 9)IdeaPad 5 2v1 (14”, 9)
ProcesorAž AMD Ryzen 8845HS
OSWindows 11
GrafikaAMD Radeon™ Graphics
PamäťAž 16GB LDPPR5X
 Úložisko8Až 1TB PCIe M.2
Batéria57Wh Polymer
Displej16″ 2K (2048 x 1280) OLED, 60 Hz, 16:10, 400 nitov, 100% DCI-P3, certifikácia TÜV Low Blue Light, dotykový14″ WUXGA (1920 x 1200) OLED, 60 Hz, 16:10, 400 nitov, 100% DCI-P3, certifikácia TÜV Low Blue Light, dotykový
16″ WUXGA (1920 x 1200) IPS, 60 Hz, 16:10, 300 nitov, 45% NTSC, certifikácia TÜV Low Blue Light, dotykový14″ WUXGA (1920 x 1200) IPS, 60 Hz, 16:10, 300 nitov, 45% NTSC, certifikácia TÜV Low Blue Light, dotykový
Rozmery356 x 255 x 19.5 mmVerzia s kovovým šasi: 313 x 227 x 18.9 mm   Plastové šasi: 313 x 227 x 19.3 mm
VáhaZačína na 2kgZačína na 1.6kg
Farba9Lunar Grey, Cosmic Blue
KameraFHD kamera s krytom Privacy Shutter, duálne pole mikrofónuFHD kamera s krytom Privacy Shutter, duálne pole mikrofónu Array (HD variant)
 WLAN10Až Wi-Fi 6E
BluetoothAž Bluetooth 5.2
Audio2 x 2W reproduktory otočené k užívateľovi s Dolby Audio
PortyĽavá strana: 2 x USB Type-C 3.2 Gen 2 (plne funkčný) 1 x HDMI™ 1.4b 1 x Audio Jack   Pravá strana: 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (1x podpora USB nabíjanie) 1 x čítačka MicroSD kariet
 IdeaPad Slim 5i (15”, 9)Lenovo Tab M11
ProcesorAž Intel Core 7 150U Až Intel Core i7 13700HProcesor MediaTek Helio G88 8 jadrový
OSWindows 11OS Android™ 13  (očakávaná aktualizácia OS až do verzie Android 15 a bezpečnostné záplaty do januára 2028) 
GrafikaIntel Integrated Graphics
PamäťAž 32GB LPDDR5XPamäť 4 GB + 64 GB   4 GB + 128 GB   8 GB + 128 GB  Podpora rozšíriteľnej SD karty exFAT až 1 TB (predáva sa samostatne)
 Úložisko8Až 1TB PCIe M.2
Batéria76Wh PolymerBatéria 7040 mAh Batéria  Až 10 hodín prehrávania obsahu  Až 15W rýchle nabíjanie
Displej15.3″ WUXGA (1920 x 1200) IPS, 60 Hz, 16:10, 300 nitov, 100% sRGB, certifikácia TÜV Low Blue LightDisplej11palcový 1920×1200 90Hz obnovovacia frekvencia
15“WUXGA (1920 x 1200) IPS, 60Hz, 16:10, 300 nitov, 100% sRGB, certifikácia TÜV Low Blue Light
Rozmery343.4 x 237.9 x 17.4 mmRozmery 55.26mm x 166.31mm x 7.15mm  
VáhaZačína na 1.79kgVáha465g
Farba9Cloud Grey, VioletFarba9Luna Grey / Seafoam Green
KameraAž FHD kamera, IR FHD kamera s ToF senzorom, kryt Privacy Shutter, duálne pole mikrofónuKameraPredná: 8Mpx + zadná 8Mpx/13Mpx (13Mpx iba na vybraných trhoch)
 WLAN10Až Wi-Fi 6EKonektivita10802.11 a/b/g/n/ac: Wi-Fi 2.4 GHz + 5 GHz / BT5.1
BluetoothAž Bluetooth 5.2
Audio2 X 2W reproduktory otočené k užívateľovi s Dolby AudioAudioŠtyri reproduktory s Dolby Atmos
PortyĽavá strana: 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C (plne funkčný) 1 x HDMI™ 1.4 1 x Audio Jack   Pravá strana: 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (1 x Always-On) 1 x čítačka Micro SD karietPortyUSB Type-C 2.0/nabíjanie Audio Jack MicroSD slot

Značky: