Nový produkt hernej značky Lenovo Legion.

Lenovo sa s najväčšou pravdepodobnosťou zaradí k výrobcom, ako je ASUS či Razer, ktorí majú vo svojom portfóliu herný smartfón. Naznačuje to nový účet na sociálnej sieti Weibo, ktorý je zameraný na propagáciu herného telefónu značky Lenovo. Na novinku upozornil portál SlashGear.

O pripravovanom telefóne nie sú k dispozícii zatiaľ takmer žiadne informácie. Jediným náznakom jeho existencie je verifikovaný profil na čínskej sociálnej sieti Weibo, ktorý publikuje príspevky zamerané na mobilné hranie. Z dostupných informácií sa dá vyčítať, že profil je určený novému hernému telefónu a majiteľom profilu je Lenovo.

Pripravovaný smartfón by mohol spadať pod hernú značku Lenovo Legion. Otázkou ostáva, čím sa odlíši. Herné telefóny totiž obvykle ponúkajú mierne pretaktované procesory, ktoré poháňajú aj konkurenčné vlajkové lode. Od bežných telefónov sa odlišujú herným dizajnom, svetelnými efektami alebo určitými extra funkciami či špeciálnym príslušenstvom, ktoré by malo zaujať hráčov a zlepšiť zážitok z hrania.

Zdroj: SlashGear

Prečítajte si aj:

Recenzia ASUS ROG Phone: Prvý skutočne herný smartfón

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit