Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Obnovená dohoda mapuje víziu spoločnosti Lenovo ako jednej z celosvetovo najuznávanejších herných značiek na svete
  • Apex Legends™ Global Series (ALGS) je väčšia ako kedykoľvek predtým. V súťaži s vysokými stávkami o ceny v hodnote 5 miliónov dolárov má oprávnených hráčov z viac ako 80 trhov.
  • V druhom rokčníku súťažia najlepšie e-sportové hviezdy v sérii na viac ako 400 vysoko výkonných a štýlových herných zariadeniach Lenovo Legion v rámci play-off ALGS.

Spoločnosť Lenovo, Electronic Arts Inc. (EA) a Respawn Entertainment oznámili, že spoločnosť Lenovo Legion bude pokračovať v transformačných zážitkoch, ktoré poskytuje súťažiacim v Apex Legends Global Series a oficiálne partnerstvo v oblasti herného vybavenia posúvajú na ďalšiu úroveň.

Spoločnosť Lenovo ako svetový líder v segmente počítačov sa zaväzuje poskytovať vysokovýkonné vybavenie pre špičkové súťažné herné zážitky. Lenovo poskytne viac ako 400 vysokovýkonných počítačov a herných monitorov Lenovo Legion pre všetky hlavné podujatia Apex Legends Global Series Majors – čo umožní tým najlepším na svete hrať na niektorých z najlepších herných zariadení.  

Partnerstvo Lenovo Legion  s Apex Legends Global Series dostane v druhom ročníku nový vzhľad… zostaňte naladení!

„Popularita elektronických športov raketovo narastá, odvetvie sa snaží byť stále inkluzívnejšie s väčším počtom hráčov vytvárajúcich tímy – čím sa jeho celosvetová fanúšikovská základňa rozrástla už na viac ako 474 miliónov nadšených divákov.2 Všetky oči sa upierajú na toto súperivé odvetvie a dnes je to kultúrny fenomén bez hraníc, s ktorým treba počítať,“ uviedla Emily Ketchen, CMO a viceprezidentka skupiny Intelligent Devices Group, Lenovo. „Budúcnosť globálneho e-športu spočíva v stále sofistikovanejších herných zariadeniach, ktoré prinášajú zážitky, čo vás pohltia, ako je to u našej prémiovej rady Lenovo Legion, ktorá môže úspešne zrýchliť vybrúsené schopnosti hráča a pomôcť mu vyhrať. Preto sme nadšení, že naše počítače a monitory sú oficiálnymi zariadeniami globálnej série Apex Legends.”

Okrem zvýšenia povedomia o značke je výhodou tohto partnerstva aj možnosť zozbierať používateľské postrehy od elitných hráčov, keď sú zariadenia Lenovo Legion pod tlakom. Tieto vstupy budú skombinované s údajmi a výskumom získaným z radov influencerov a hernej komunity Lenovo Legion a budú zaslané inžinierom, dizajnérom a tímom pre používateľskú skúsenosť spoločnosti Lenovo s cieľom priniesť pokročilejšie a výkonnejšie zariadenia budúcej generácie.

Lenovo Legion T730

Lenovo Legion T730 v prevedení Tower, navrhnutý tak, aby pomáhal eliminovať teplo, slúži ako ohromujúci zdroj výkonu s pretaktovanými procesormi Intel® Core™ i7 a super výkonnými grafickými procesormi NVIDIA® GeForce RTX™ 2070, ktoré sú optimálne chladené prostredníctvom Lenovo Coldfront 2.0 s Liquid Cooling. Herný monitor Lenovo Legion Y25g-30 IPS v spojení s externým displejom poháňaným najrýchlejšou obnovovacou frekvenciou vo svete e-športov pre 360 ​​Hz hranie3 poskytuje takmer okamžité reakcie v zápale boja. Vďaka technológiám NVIDIA G-SYNC® a NVIDIA Reflex je monitor navrhnutý tak, aby pomáhal predchádzať trhaniu obrazovky a rozmazaniu pohybu, a taktiež prinášal ostré zábery a detaily počas súťažného hrania, keď o víťazstve a prehre rozhodujú milisekundy.

Hráči budú pri tejto príležitosti súťažiť na monitoroch Lenovo Legion Y25g-30
Hráči budú pri tejto príležitosti súťažiť na monitoroch Lenovo Legion Y25g-30

Nabitá súťažná sezóna sa začala online eventom prvým kolom rozohrávok Split One Pro League 16. októbra 2021, a pokračuje až do finálnej série šampionátu, ktorá sa odohrá naživo v júli 2022. Očakáva sa, že partnerstvo potrvá do konca júla 2022.

Ďalšie informácie a aktualizácie nájdete na Twitch™ kanáloch @PlayApexEsports rovnako aj na @LenovoLegion. Oba kanály pravidelne streamujú rôzny obsah, od turnajov prvého stupňa až po hry influencerov a komunitné výzvy. Lenovo Legion a Apex Legends nájdete okrem Twitchu aj na Twitteri, Facebooku, Instagrame a YouTube. Vyskúšajte si battle royale doma na svojom počítači Lenovo Legion, stiahnite si Apex Legends z cloudovej služby ako Origin™.

1 Podľa IDC Worldwide Quarterly Personal Computing Device Tracker v druhom štvrťroku, Júl 2021 

2 Statista, Marec 2021, ‘Survey: Esports Audience Size Worldwide’.

3 Považované za najrýchlejšiu obnovovaciu frekvenciu na svete, ktorú si možno zakúpiť. Monitory s 360 Hz poháňané technológiou NVIDIA G-SYNC sú 1,5-krát rýchlejšie ako konvenčné 240 Hz displeje a naplno využívajú ultravysoké frekvencie snímok v súčasných najväčších tituloch, napr. VALORANT, Fortnite, Counter-Strike: Global Offensive, Rainbow Six Siege a Overwatch. Pre viac informácií navštívte: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/technologies/360-hz/

Značky: