Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Prezident Lenovo pre región EMEA, Eric Cador, včera oficiálne otvoril EMEA Enterprise Briefing Center so sídlom v Stuttgarte.
  • Lenovo EMEA Enterprise Briefing Center prináša interaktívne prostredie na diskusie medzi zákazníkmi a kľúčovými partnermi z odvetvia.
  • Lenovo bude pomáhať spoločnosti CERFACS napĺňať ich potreby numerických simulácií a spojili sa so spoločnosťou Transtec, aby Technologickému Inštitútu v Karlsruhe poskytli nové clustrové riešenie. 

Po marcovom otvorení centra inovácií vysokovýkonných výpočtových clusterov spoločnosti Lenovo – Global HPC (High Performance Computing)  v Stuttgarte, Eric Cador, prezident pre Lenovo EMEA včera oficiálne otvoril EMEA Enterprise Briefing Center (EBC), ktoré potvrdzuje jej záväzok, že bude pokračovať vo svojej transformácii na spoločnosť, kde zákazník stojí v centre záujmu.

Práve otvorené centrum EMEA EBC využíva moderné inštruktážne a benchmarkové zariadenie. Centrum je vybavené najnovšími prezentačnými technológiami a bude poskytovať pohodlné a interaktívne diskusné prostredie, kde sa klienti a partneri môžu spojiť s kľúčovými partnermi z odvetvia, ako aj s expertmi na danú tematiku, vývojármi a výkonnými pracovníkmi spoločnosti Lenovo.

EMEA Enterprise Briefing Center so sídlom v nemeckom Stuttgarte bolo navrhnuté s cieľom predvádzať jedinečné schopnosti a odborné znalosti spoločnosti Lenovo a ukázať spoločnosť ako dôveryhodného partnera v podnikaní, ktorý podporuje firmy v celom regióne a povzbudzuje inovácie.

Najväčšie obchodné a technologické mozgy na jednom mieste business and technology minds in one place

Centrum EMEA EBC, vytvorené v spolupráci s poprednými lídrami tohto odvetvia, využíva znalosti a špecifické schopnosti spoločností Intel, Emerson Network Power, QLogic, Red Hat a Samsung Semiconductor, ako aj ďalších partnerov s rôznymi ekosystémami a technológiami, ktorí prispievajú ku konceptu EBC, aby tak ďalej rozširovali svoje možnosti a zákazníkom mohli poskytovať viac holistické riešenia, ktoré uspokoja individuálne potreby jednotlivých firiem.

Toto nové špičkové centrum ponúka široký výber možností na poskytovanie informácií o skúsenostiach a zážitkoch užívateľov, pričom sa stará o potreby zákazníkov v rôznych segmentoch a odvetviach.

  • Individuálne brífingy so zákazníkom s agendou prispôsobenou jeho potrebám
  • Video konferencie s ďalšími svetovými pracoviskami spoločnosti Lenovo a jej technologických partnerov
  • Podujatia pre viacerých zákazníkov venujúce sa špecifickým Lenovo systémom a softvérovej ponuke spoločnosti
  • Testovanie riešení a niekoľko dňové technické benchmarky pre špecifické oblasti riešení vrátane implementácie HPC, Hyperscale a SAP
  • (Hyper-)Konvergované semináre v oblasti infraštruktúry s našimi partnermi z oblasti ekosystémov
  • Implementácie Overenia technológie (PoT) a Overenia Koncepcie (PoC) priamo v centre
  • Ukážka a predvedenie všetkých Lenovo produktov

Centrum bude okrem toho organizovať rozsiahle portfólio strategických seminárov a odborných podujatí na mieru pre predajcov, distribútorov a integrátorov.

Centrum EMEA Enterprise Briefing Center a jeho dátové centrum tiež uvádza LENOX, superpočítač spoločnosti Lenovo zaradený v rebríčku TOP500® ako aj celosvetové laboratórium pre výskum a vývoj spoločnosti SAP. Tieto zdroje poháňajú inovácie a prinášajú špičkové a osvedčené riešenia, ktoré riešia jedinečné požiadavky podnikových klientov.

Značky: