Výrobca ho predstavil na výstave CES 2021.

Lenovo oznámilo, že na Slovensku začalo predávať svoj nový tablet Lenovo Tab P11. Ten bol oficiálne predstavený iba pár dní pred spustením predaja na Slovensku – výrobca ho oznámil na výstave CES 2021.

Lenovo Tab P11 zaujme najmä 11-palcovým dotykovým IPS displejom s rozlíšením 2K a jasom 400 nitov. Funkcia Eye Care pomáha redukovať modré svetlo a znižovať námahu očí. Tablet je takisto certifikovaný pre streamovanie filmov a seriálov na Netflixe vo vysokom rozlíšení a disponuje štyrmi reproduktormi s technológiou Dolby Atmos.

Tablet poháňa procesor Snapdragon 662 a na Slovensku je k dispozícii vo Wi-Fi verzii so 4 GB operačnou pamäťou a 128 GB úložiskom. Batéria má kapacitu 7500 mAh, výrobca udáva výdrž až 15 hodín sledovania videa. Vo výbave je tiež GPS, USB-C port, 4-bodový Pogo-pin konektor a bezdrôtové technológie Bluetooth 5.1 a Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac.

Lenovo Tab P11 chce zaujať najmä multimediálnym využitím. Ponúka však aj detský režim Kids Space od Google, ktorý obsahuje aplikácie, knihy a videá, aby pomohol deťom do deviatich rokov pri vzdelávaní aj pri zábave. A k dispozícii bude tiež tzv. Keyboard Pack s klávesnicou, ktorý umožní využívať tablet aj na produktivitu.

Lenovo Tab P11 je na Slovensku dostupný za 289 eur s DPH. Exkluzívnym predajcom je spoločnosť Nay.

Lenovo Tab P11. Zdroj: Lenovo

Zdroj: Lenovo

Prečítajte si aj:

Recenzia Lenovo Tab P10: Android tablet za dobrú cenu

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit