Konferencia Lenovo Tech World začína zajtra, ale únikov nových produktov je už celkom dosť. Vyzerá to tak, že tohto ročné stretnutie bude predovšetkým o smartfónoch Moto Z.

Tip: Čo uvidíme zajtra?

Čo môžeme čakať od konferencie Lenovo Tech World?

Poznáme už tvar, modulárne  rozšírenia a farebné verzie nových telefónov. Veľa sa objavilo na Twitter účte človeka žijúceho z únikov, Evana Blassa (@evleaks). Aktuálne sa objavil aj reklamný poster.

moto-z-side_nowat

Podľa tohto posteru sa zdá, že úniky boli pravdivé a Moto Z vyzerá podľa predpokladov. Telefón bude mať tri farebné verzie tela a rámčeka: grafitovo-šedá, zlatá a ružová. Je to po prvý krát, čo Lenovo MOTO bude vo verzii v ružovom zlate, čo je trend, ktorý začal Apple pri iPhone 6 v roku 2014. Na posteri však nie je uvedené písmenko Z, je tu len Moto. Čo to  znamená, uvidíme zajtra.

Ak sa pozrieme na tento poster bližšie, zistíme, že ide o grafický render, nie je to fotografia skutočného produktu. Vidno to hlavne na tlačidlách na nastavenie hlasitosti a zapínacom tlačidle.

Pripomeňme, si, že zajtra čakáme na dva telefóny Lenovo Moto Z

Moto-X-2016-VertexVector_nowat

Vľavo je telefón Moto Z Vertex a vpravo Moto Z Vector

Moto Z Vector Thin

Pôvodne sa tento telefón označoval ako Moto X Vector Thin a mal by byť nasledovníkom Moto X Style. Mal by mať 5.5-palcový QHD AMOLED displej, 2,0 GHz Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core SoC, 3 GB alebo 4 GB RAM, 32 GB pamäti a 13 MPx zadnú kameru s laserovým zaostrovaním a optickou stabilizáciou. Mal by byť tenší z dvoch predstavených telefónov s hrúbkou len 5,2 mm a batériou s kapacitou 2 600 mAh.

Moto Z Vertex

Podobne ako Vector Thin aj tento model bol pôvodne myslený pod názvom Moto X Vertex. Je nasledovníkom modelu Moto X Play a telefón má 5,5 palcový FullHD AMOLED displej, 2,4 GHz Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core SoC, výber 2 GB RAM + 16 GB pamäti alebo 3 GB RAM + 32 GB pamäti. ďalej je tu 16 MPx zadná kamera s laserovým autofokusom a detekciou fázy. Hrúbka nového telefónu je 7 mm a telefón bude obsahovať 3500 mAh batériu.

Už sme uvádzali možnosť modulárneho rozšírenia pomocou MotoMods. Sú to v podstate zadné kryty s doplnkovou funkcionalitou ako je fotoaparát, doplnková batéria alebo prokjektor.

motomods_nowat

Sledujete nás zajtra okolo 18 hodiny. dozviete sa viac.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.