Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo predstavuje nový stolný počítač ThinkCentre™ neo 50a 24 all-in-one (AIO) s inovatívnymi funkciami a podporou umelej inteligencie, ktorý reaguje na potreby novej generácie malých a stredných firiem (SMB).

Lenovo tak rozširuje svoje úplne nové portfólio stolných počítačov ThinkCentre neo, ktoré bolo uvedené na začiatku tohto roka, a ktoré je navrhnuté tak, aby ponúklo rozvíjajúcim sa firmám vysokovýkonné riešenia stolných počítačov pre pohlcujúce pracovné zážitky. Nový stolný počítač AIO, poháňaný najnovšími procesormi Intel® Core série H 12. generácie s diskrétnou grafikou Intel Arc A370M a operačným systémom Windows 11, obsahuje okrem iného technológie založené na umelej inteligencii, vrátane detekcie ľudskej prítomnosti, adaptívneho stmievania obrazovky, potlačenia šumu a funkcie AI Meeting Manager.

ThinkCentre neo 50a 24 ponúka živý 23,8-palcový Full-HD displej s certifikáciou TÜV Rheinland Low Blue Light so širokým pozorovacím uhlom, ktorý je dostupný s možnosťou dotykového ovládania. Je zabalený do štýlového a minimalistického dizajnu v terazzo farbe s materiálovou úpravou značky, ktorý dotvára moderný vzhľad. Ochrana ThinkShield™ sa spoločne so zabezpečením na báze fTPM, ochranou na úrovni systému BIOS a zabezpečením portov stará o bezpečnosť celého systému. V rámci udržateľnosti sú obaly vytvorené použitím plastov z oceánov, zvolený bol aj ekologicky šetrnejší dizajn využívajúci recyklovaný materiál a suroviny bez obsahu farieb.

Umelá inteligencia podporujúca produktívne podnikanie

Dostatočný výpočtový výkon, grafika na profesionálnej úrovni s kapacitou pamäte až 16 GB sa postarajú aj o tie najnáročnejšie úlohy a veľké úložné možnosti zaistia dostatok miesta pre vaše dáta. Wi-Fi 6 maximalizuje šírku pásma v preťažených sieťach pre bezproblémovú spoluprácu v cloude.

Detekcia ľudskej prítomnosti poháňaná umelou inteligenciou umožňuje bezdotykové prihlásenie pre jednoduché používanie a flexibilitu pre viacerých užívateľov. Zároveň dokáže inteligentne stlmiť displej, keď používateľ odvráti zrak, čím znižuje spotrebu energie. Adaptívna obrazovka sníma okolité svetlo a podľa potreby stlmí alebo rozjasní displej.

Inteligentná a podnetná spolupráca je pre moderné pracovisko nevyhnutná. Neo 50a 24 je vysoko produktívny AIO počítač, ktorý posúva videokonferencie na ďalšiu úroveň. Obsahuje audio od spoločnosti Harman® a výsuvnú webovú kameru. Je tiež vybavený funkciou AI Meeting Manager, ktorá ponúka prekladač v reálnom čase, prevod hlasu na text, titulky, editor poznámok zo schôdzky a hlasovú interakciu Amazon® Alexa®3 pre futuristický zážitok. Funkcia Lenovo Smart Appearance vylepšuje rysy tváre a rozostruje pozadie pre videokonferencie na profesionálnej úrovni.

Značky: