Rad Lenovo K6 a smartfón Lenovo P2 sme prvýkrát videli na výstave IFA.

Lenovo spúšťa na Slovensku predaj noviniek Lenovo K6 Power, K6 Note a Lenovo P2. Tieto telefóny sme videli na výstave IFA a už vtedy nás zaujali pomerom cena/výkon, atraktívnou cenovkou a najmä veľkými batériami.

Marek Toth z Lenova predstavuje K6 Power. Má kapacitu batérie 4000 mAh, zvuk Dolby Atmos a celokovové telo

Základný model Lenovo K6 uviedol výrobca na náš trh spoločne s vlajkovou loďou Moto Z. Teraz rozširuje portfólio o zvyšné modely a novinku Lenovo P2.

Lenovo K6 Note, Lenovo K6 Power a Lenovo P2

Lenovo K6 Power je špecifický najmä batériou o veľkosti 4000 mAh s výdržou až 2 dni a to vzhľadom na kompaktné rozmery samotného zariadenia. Základom je procesor Snapdragon 430, 5-palcový Full HD displej, 2 GB RAM a 16 GB úložisko.

Fotoaparát má rozlíšenie 13 MPx, vo výbave nájdete aj stereo reproduktory DOLBY ATMOS. Na našom trhu sa bude predávať za 219 eur.

telenovotelefony-6

Lenovo K6 Power

Lenovo K6 Power a jeho hlavné vlastnosti

Lenovo K6 Note má 5,5-palcový displej, procesor Snapdragon 430 a na našom trhu bude dostupný v konfigurácii s 3 GB RAM a 32 GB úložiskom. Fotoaparát má v tomto prípade rozlíšenie 16 MPx.

Batéria je rovnaká ako v prípade modelu K6 Power, takže kapacita 4000 mAh a výdrž až 2 dni. Reproduktor je v tomto prípade iba jeden, takisto s technológiou DOLBY ATMOS. Cena telefónu je 249 eur.Lenovo K6 Note a jeho hlavné vlastnosti

telenovotelefony-4

Lenovo K6 Power aj K6 Note majú kovové telo a zabudovaný snímač odtlačkov prstov na zadnej strane. Na fotke je model K6 Note

Lenovo K6 Note a jeho hlavné vlastnosti

Pozrite si predstavenie telefónov v našom videu z výstavy IFA.

Lenovo P2 má 5100 mAh batériu, celokovový dizajn a viacero atraktívnych vlastností s prihliadnutím na cenovku.

Má Super AMOLED displej s 5,5-palcovou uhlopriečkou a Full HD rozlíšením, NFC, snímač odtlačkov prstov na prednej strane a špeciálne bočné hardvérové tlačidlo, ktoré aktivuje šetriaci režim batérie, tzv. Power saver mód.

telenovotelefony-11

Lenovo P2 má snímač odtlačkov prstov na prednej strane

Batéria a jej výdrž budú určite hlavným lákadlom, ale aj spomenutý Super AMOLED displej si zaslúži pozornosť. Telefón takisto umožňuje rýchle 24 W nabíjanie.

Fotoaparát má rozlíšenie 13MP, Lenovo použilo senzor spoločnosti Sony. Doplňme procesor Snapdragon 625 a 4 GB RAM. Úložisko bude na našom trhu vo veľkosti 32 GB. Telefón sa bude u nás predávať za cenu 339 eur.

Lenovo P2

Lenovo P2

Lenovo P2 a jeho hlavné vlastnosti

Pozrite si ho vo videu, ktoré sme pripravili na výstave IFA.

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Smartfóny Lenovo K6 v troch prevedeniach

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit