Súčasťou výbavy je dotykové pero aj bezdrôtová nabíjacia podložka.

Lenovo ukázalo v Las Vegas na veľtrhu CES 2019 úplne nový All-in-One počítač. Je určený profesionálnym kreatívcom a nazýva sa Yoga A940.

Základom počítača je 27-palcový 4K IPS dotykový displej s technológiou Dolby Vision. Obrazovku je možné polohovať a to až do 25-stupňového režimu kreslenia. Nielen v rámci tejto činnosti využijete priložené dotykové pero.

Lenovo Yoga A940

So špeciálnou korunkou

Yoga A940 sa v porovnaní s bežnými All-in-One počítačmi odlišuje už spomenutou polohovateľnosťou displeja a tiež aj bočnou korunkou Lenovo Precision Dial. Tá funguje vo vybraných programoch a aplikáciách a umožňuje jednoduchšie používať niektoré funkcie. Príkladom je Photoshop alebo nástroje balíka Office.

Počítač má v sebe zabudovaný aj reproduktor Dolby Atmos, bezdrôtovú nabíjačku, procesor Intel Core i7 8. generácie, grafickú kartu AMD Radeon RX 560 a až 32 GB RAM. Úložisko tvorí 512 GB SSD a až 2 TB pevný disk.

Cena pre náš trh nebola zatiaľ oznámená.

Lenovo Precision Dial

Prečítajte si aj:

Lenovo ThinkCentre Tiny: Modulárny All-in-One počítač

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit