Yoga Book ukazuje svoj potenciál.

Lenovo prišlo pred dvoma rokmi s inovatívnym a ambicióznym zariadením Yoga Book. Ide o 10-palcový notebook, ktorý obsahuje dva dotykové displeje. Jeden displej je klasická obrazovka, druhý displej funguje ako veľká dotyková plocha. Pôvodný Yoga Book však trpel nedostatkom výkonu, čo sa prejavilo najmä v prípade Windows verzie.

Po dvoch rokoch prichádza Yoga Book C930, ktorý vylepšuje pôvodný koncept a odstraňuje nedostatok výkonu. Novinka opäť prináša dve obrazovky – klasický 10,8-palcový IPS displej s QHD rozlíšením tentoraz dopĺňa druhá obrazovka s technológiou elektronického atramentu. Áno, to je taká obrazovka, akú majú vo výbave čítačky elektronických kníh. Yogu Book C930 preto využijete aj pre tento účel.

Obrazovka s technológiou elektronického atramentu je multifunkčná. Z režimu čítačky sa môžete prepnúť do režimu klávesnice alebo veľkej plochy, na ktorú môžete kresliť alebo si písať poznámky. Yoga Book C930 vďaka tomu využijete ako 10-palcový notebook, tablet, čítačku elektronických kníh či moderný zápisník. Uvidíme, ako bude takéto flexibilné využitie fungovať v praxi.

Veľkou výhodou zariadenia je nízka hmotnosť iba 775 gramov a malá hrúbka 4 mm v otvorenom a 9,9 mm v zatvorenom stave. Yoga Book C930 je vybavená procesorom Intel Core i5 7. generácie, vďaka čomu by mala ponúknuť dostatok výkonu na bežnú prácu v systéme Windows 10. Zariadenie sa dostane na náš trh v novembri, európska cena štartuje na úrovni 999 eur.

Nová Yoga Book C930 je tenká a ľahká. Zaujala nás aj štýlovým otváraním – stačí poklepať na horné veko. Ako ako to funguje? Pozrite sa v našom redakčnom videu

Zdroj: Lenovo

Prečítajte si aj:

Lenovo Yoga C930: Čaro spočíva v detailoch

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Komentáre sú uzavreté