TV kanály, ktoré túto funkciu ponúkajú, sú uvedené na oficiálnom webe.

Internetová televízia Lepšia.TV ponúka pre vybrané TV kanály až 30-dňový TV archív a v tomto smere patrí spoločne s Orange TV medzi lídrov na trhu. Novinkou v ponuke služby je však až 100-dňový TV archív pre seriály a dokumenty vybraných TV kanálov.

Zoznam TV kanálov, ktoré umožňujú sledovať seriály a dokumenty až 100 dní dozadu nájdete na oficiálnom webe, TU. Zo slovenských je to Jednotka, Dvojka, JOJ Family, JOJ Cinema, z českých napríklad ČT1 a ČT2.

Pokiaľ používate Lepšiu.TV, k seriálom a dokumentom konkrétnych TV kanálov sa dostanete veľmi jednoducho. Stačí otvoriť programového sprievodcu ťuknutím na položku Televízia a následne ťuknúť na konkrétny TV kanál. Následne ťuknite na tlačidlo Stanice – Relácie a môžete listovať v ponuke seriálov, dokumentov a ďalšieho obsahu. Celý postup môžete vidieť na týchto screenshotoch:

Pozrite si, ako jednoducho pristupovať k seriálom a dokumentov v archíve

100-dňový TV archív je dostupný pre seriály a dokumenty. K starším dielom sa jednoducho dostanete cez informačnú obrazovku s informáciami o konkrétnom dokumente či seriáli.

Lepšia.TV takisto pridala podporu vysielania v HD na zariadeniach, kde to doteraz nebolo možné – spomeňme zariadenia od Applu, Chromecast, vo webovom rozhraní a tiež aj v ďalších modeloch inteligentných televízorov, kde táto funkcia doteraz nebola možná.

Internetovú televíziu Lepšia.TV si môžete vyskúšať za poplatok 10 centov na prvý mesiac. Súčasťou skúšobnej verzie je aj HBO.

Zdroj: Lepšia.TV

Prečítajte si aj:

Lepšia.TV pridáva nové TV kanály a Full HD kvalitu

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit