Spoločnosť LG bola pomerne skúpa na informácie, pokiaľ išlo o novinky ohľadom budúcnosti série G a jej vlajkovej lode pre rok 2018.

Medzi prvými únikmi v tomto roku boli aj informácie, že spoločnosť LG nenazve svoju ďalšiu vlajkovú loď ako G7. Udialo sa to po tom, čo spoločnosť LG zrušila inováciu modelu G7 pre úplne nové zariadenie, konkrétne LG V30s. Ohlásila aj to, že najnovší vlajkový model uvidíme najskôr v júni.

To všetko by sme vedeli akceptovať, ale tieto najnovšie informácie a videozáznam izraelskej spoločnosti Ynet z MWC 2018 znovu vnášajú nejasnosti ohľadom predstavovania modelov od LG pre rok 2018. Zariadenie s názvom G7 (Neo) sa totiž neoficiálne predstavilo oveľa skôr ako by sme očakávali. Zaujímavé.

Pohľady na LG G7. Naľavo je vidieť často diskutovaný „nos“ po vzore iPhone X!

Prvýkrát sme sa o LG G7 dozvedeli od Evana Blassa, ktorý povedal, že toto môže byť zariadenie LG, ktoré bolo vyradené v prospech Judy ako novej vlajkovej lode. Judy je kódové označenie novej vlajkovej lode spoločnosti LG, ale táto G7 (Neo) má veľmi zaujímavé špecifikácie.

Zahŕňajú 6” OLED displej s rozlíšením 3120×1440 (so zárezom), Snapdragon 845, 4 GB alebo 6 GB pamäte RAM, pamäť ROM 64 GB alebo 128 GB, Duálnu kameru so 16Mpx snímačmi – klasický s f/1.6 a širokouhlý s f/1.9, 8Mpx predná kamera a 3 000mAh batéria.

Zadná stena LG G7

Pomer strán 19,5: 9 je aktuálne najvyššia hodnota, ktorú sme doteraz zaznamenali na zariadeniach so systémom Android. Stránka tiež spomína, že displej má jemnosť nad 900 ppi, ale toto rozlíšenie nemá veľký zmysel. Snímač odtlačkov prstov je umiestnený na zadnej strane zariadenia, pričom zoradenie fotoaparátu je teraz vertikálne.

Medzi ďalšie funkcie patrí priestorový zvuk DTS-X, rovnako ako „boom box, ktorý pridá viac basov, keď je telefón umiestnený na akomkoľvek povrchu, čo je veľmi zaujímavé.

Aj keď sme mohli na záberoch vidieť G7 (Neo) v celej svojej paráde, je pravdepodobné, že to bude iba predzvesť skutočnej vlajkovej lode od LG pre rok 2018. Len bude veľmi zaujímavé sledovať ako presne Judy dokáže zlepšiť už aj ta dobré špecifikácie predstavenej G7.

zdroj: androidpolice

Prečítajte si aj:

MWC 2018: LG V30S ThinQ ponúka umelú inteligenciu a 6 GB operačnej pamäte RAM

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.