Televízory NanoCell od LG prinášajú do obrazu presné farby. Znamená to, že napr. hollywoodsky trhák potom u vás doma vidíte presne v takých farbách ako je to v modernom kine, resp. ako si to predstavoval režisér filmu.

Pritom tohtoročné modely LG NanoCell prinášajú kvalitné zobrazenie zo širokých pozorovacích uhlov. Znamená to, že nemusíte sedieť priamo oproti televízoru, aby ste si mohli vychutnať správne farby. To je výhodné, lebo napr. pri väčšom počte ľudí majú rovnaký zážitok zo sledovania obrazu všetci.

Pri starších typoch televízorov sa stávalo, že hlavne tmavé odtiene farieb nezodpovedali pôvodnému zámeru, čierna sa napr. menila na šedú a pod. To sa u LG NanoCell nestane. Hlavne čierna je tu zobrazená správne za každých okolností a to je práve rozhodujúca farba pre kľúčové okamihy vo filmoch.

Špeciálny režim je určený na zobrazenie športových prenosov, napr. futbalu so zameraním sa na zelenú farbu trávnika.

Okrem prvotriednych farieb prinášajú televízory LG NanoCell aj výborný zážitok zo zvuku. Tieto typy televízorov totiž podporujú Dolby Atmos, čo dáva generovanému zvuku priestorový charakter.

V ďalšej časti nášho seriálu sa pozrieme, ako je to so zvukom a dizajnom pri LG NanoCell TV.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.