Už sme na televízoroch NanoCell predstavili ich výbornú farebnú vernosť ako aj schopnosť kvalitne zobraziť čiernu a dosiahnuť vysoký kontrast. Teraz je čas bližšie popísať ich zvuk.

Ten vás prekvapí – z takto tenkého televízora by ste neočakávali tak hlboké basy a celkovo intenzitu zvuku. Ale je to tak, NanoCell podporujú normu Dolby Atmos, čo znamená 360° zvuk aj bez toho, aby ste k televízoru museli prikupovať soundbar. Potom máte možnosť pri sledovaní dobrodružného filmu počuť ako sa osoby v scéne pohybujú a to aj bez toho, aby vôbec boli na zábere kamery. Napr. počujete, že prichádzajú zozadu. Rovnako, ak prichádza búrka, počujete ju v diaľke. Je to fascinujúce na sledovanie, doslova nový zážitok vo vašej obývačke.

Na televízoroch LG NanoCell je zaujímavý aj ich dizajn. Kedysi široké rámčeky dnes prakticky nevidíte – sú mimoriadne úzke. Tento televízor tak vlastne splynie s miestnosťou a dodá jej to na elegancii. To využijete napr. pri prezeraní Galérie.

Ide o režim, pri ktorom si môžete prezerať fotky a obrazy prírody a zaujímavých miest. Pochádzajú od spoločnosti TripAdvisor, ladené sú podľa ročného obdobia a tento režim vytvorí vo vašom príbytku naozaj nevšednú atmosféru.

Ak chcete ešte viac umocniť zážitok z takéhoto sledovania obrazov, zvoľte si inštaláciu NanoCell TV na stenu. Tento typ televízora to umožňuje a je to niečo iné ako keď máte televízor postavený na stole.

K celkovej elegancii prispieva aj intuitívny diaľkový ovládač Magic Motion. NanoCell TV sa tiež dá prepojiť s mobilným telefónom a potom na ňom zobrazovať fotky a videá priamo zo smartfónu. Využiť môžete aj systém inteligentného televízora a s nainštalovanými aplikáciami zobrazovať videá z YouTube, NetFlixu alebo HBOGo.

V našom kompletnom seriály sa dočítate, ako je to s podaním farieb či špeciálnymi režimami pri LG NanoCell TV.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.