Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aktualizáciu zadarmo si pripravila spoločnosť LG Electronics pre majiteľov Smart TV s operačným systémom webOS 1.0. Value Pack Upgrade obsahuje štyri hlavné funkcie nového systému webOS 2.0 – My Channels, Quick Setting, Input Picker a Live Menu. Vďaka aktualizácii je ovládanie intuitívnejšie a reakcie rýchlejšie.

„Užívateľské pohodlie a príjemný zážitok sú pre nás rovnako dôležité ako perfektný obraz a zvuk,“ hovorí Andrea de Sousa, marketingová manažérka LG. „Práve preto sme sa rozhodli našim zákazníkom ponúknuť aktualizáciu zadarmo, ktorá užívanie starších televízorov z našej produkcie spríjemní.“

Funkcia My Channels umožňuje nastavenie obľúbených kanálov Live TV či set-top boxu do úvodného Launcher Baru. S Quick Setting možno ľahko nastaviť požadované vlastnosti operačného systému bez prerušenia sledovania televízneho programu. Okamžité používanie a jednoduché pripojenie je umožnené vďaka Input Picker, funkcie, ktorá vie ihneď rozpoznať pripojené zariadenie. Užívateľské prostredie je ďalšia z hlavných zmien s aktualizáciou webOS – Live Menu je teraz intuitívne a ľahko sa používa. Vďaka aktualizácii bude systém tiež rýchlejší pri načítaní, ako aj prepínanie medzi aplikáciami.

Upgrade pre webOS 1.0 bude dostupný od 21. septembra 2015. Pri nastavení automatických aktualizácií bude balíček nainštalovaný. Pokiaľ nie je táto funkcia povolená, správa o inovácii sa užívateľovi zobrazí vo vyskakovacom okne a bude krok za krokom navádzaný k úspešnému nainštalovaniu aktualizácie.

Značky: