Novinku ukáže už o pár dní na veľtrhu CES 2020.

Jedným z hlavných oznámení minuloročnej výstavy CES 2019 bol rolovateľný televízor od LG. Takáto televízna obrazovka, ktorá sa dokáže schovať do stojana s reproduktorom, pôsobí ako z budúcnosti. Je preto logické, že pútala pozornosť médií aj technologických nadšencov z celého sveta.

A hoci sa rolovateľný televízor zatiaľ nedostal do predaja, LG už o pár dní ukáže jeho nástupcu. Nová generácia sa bude rolovať priamo zo stropu. Na novinku upozornil portál digitaltrends.

Druhá generácia rolovateľného televízora od LG ponúkne 65-palcovú uhlopriečku, 4K OLED panel a umožní efektívnejšie využitie priestoru v obývačke, keďže počas nepoužívania bude schovaná v strope, resp. pod ním. Otázkou však ostáva, ako výrobca zabezpečí, že sa televízor vyroluje do takej výšky, aby bolo jeho sledovanie pohodlné pre každého diváka. Detaily zistíme už o pár dní.

LG v Las Vegas ukáže aj 88-palcovú 8K obrazovku, ultratenký 77-palcový 4K OLED televízor a 55-palcový priehľadný panel. Bude toho naozaj veľa. Všetky dôležité novinky vám prinesieme z prvej ruky na portáli touchit.sk a v magazíne TOUCHIT.

Zdroj: digitaltrends

Prečítajte si aj:

Budúcnosť je tu: LG vyrobilo rolovateľný OLED televízor. Predávať ho začne už na jar. Pozrite si ho na videu (doplnené)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit