Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť LG má potreby hráčov na prvom mieste, preto pridáva nové herné aplikácie Blacknut a Utomik

Spoločnosť LG Electronics (LG) rozširuje herný zážitok na novších televízoroch pridaním cloudových herných služieb. Aktualizácia používateľského rozhrania zjednoduší prístup do hry. Tieto vylepšenia idú ruka v ruke so záväzkom spoločnosti LG prinášať do svojich televízorov obsah a funkcie zamerané na hráčov.

Vďaka novým cloudovým herným platformám, ktoré nevyžadujú počítač, hernú konzolu alebo samostatnú inštaláciu hry, je hranie hier prístupnejšie než kedykoľvek predtým. Aplikácie Blacknut a Utomik Cloud prinášajú nepreberné množstvo titulov zahrnujúcich klasické AAA hry, obľúbené indie hry, adventúry alebo napríklad športové a strategické tituly. Prostredníctvom mesačného predplatného ponúkajú obe aplikácie používateľom možnosť vybrať si a okamžite hrať akúkoľvek hru z rozsiahlych katalógov.

Rozsiahla knižnica cloudových hier

Aplikácia Blacknut poskytuje predplatiteľom viac ako 500 hier pre PC a konzoly s najrôznejším prémiovým obsahom pre všetkých členov rodiny a až piatimi hráčskymi profilmi. Katalóg Blacknut predstavuje najväčšiu zbierku závodných a športových hier v oblasti cloudových služieb, ale aj kritikou uznávané hity, ako sú Metro Exodus, Overcooked a rozsiahlu kolekciu hier od štúdia Disney. Utomik Cloud sa môže pochváliť výberom viac ako 100 hier zo svojej obsiahlej knižnice hier pre PC, ktoré pokrývajú rôzne žánre s obľúbenými indie hrami ako Coffee Talk, My Time at Portia a Turnip Boy Commits Tax Evasion.

Praktická Gaming shelf uľahčí ukladanie herných titulov

Cloudové herné aplikácie budú k dispozícii v obchode LG Apps Store pre televízory LG so systémami webOS 6.0 a webOS 2022. A vďaka aktualizovanému hernému používateľskému rozhraniu LG budú môcť používatelia čoskoro nájsť rad populárnych cloudových herných služieb na praktickej Gaming shelf1. Vybrané tituly NVIDIA GeForce NOW sú už teraz prístupné práve na Gaming shelf. Možnosť prístupu k hrám aj ďalším herným službám prostredníctvom služby Gaming Shelf bude pridaná v budúcich aktualizáciách.

Herné aplikácie Blacknut a Utomik Cloud, ktoré LG predstavila na tohtoročnom IFA veľtrhu, sa na televízoroch LG objavia začiatkom budúceho roka.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.