Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový produkt, vybavený preslávenými technológiami spoločnosti LG, predstavuje inovatívny spôsob starostlivosti o obuv a jej skladovania.

Spoločnosť LG Electronics (LG) prináša revolúciu v domácej starostlivosti o obuv. Predstavuje inovatívny topánkovník LG Styler ShoeCase, ktorý sa sám stará o obuv. Toto komplexné riešenie vybavené hygienickou technológiou TrueSteam ponúka inovatívne a na mieru šité skladovanie obuvi, ktoré pomôže predĺžiť životnosť obľúbených párov topánok.

Medzi generáciou Z a mileniálmi prekvitá kultúra zberateľských kolekcií luxusných značkových tenisiek z limitovaných edícií. V spoločnosti LG sa tejto príležitosti chopili a na základe výskumu vyvinuli riešenie, ktoré by zberateľským teniskám poskytlo náležitú starostlivosť a pomohlo čo najdlhšie uchovať ich unikátnosť. Zároveň sa sám postará o údržbu akéhokoľvek páru topánok z rôznych materiálov.

Dokonalá prehliadka obuvi

Inovatívny Styler ShoeCase predstavilo LG na tohtoročnom veľtrhu IFA. Inteligentný topánkovník vytvára ideálne prostredie pre skladovanie obuvi, chráni ju pred vlhkosťou a UV žiarením poškodzujúcim tkaninu. Vďaka priehľadným panelom slúži tiež ako skvelé miesto na vystavenie obľúbeného páru topánok a vďaka efektnému 360-stupňovému otáčavému zariadeniu možno tenisky pozorovať zo všetkých uhlov. Do priestoru sa zmestí aj viac párov topánok a to predovšetkým vďaka modulárnemu dizajnu, ktorý umožňuje skladať až štyri puzdra na seba.

Odstráni zápach aj vlhkosť

Rovnako ako séria ďalších moderných domácich spotrebičov LG, využíva Styler ShoeCase osvedčenú technológiu TrueSteam, vďaka ktorej zostane uložená obuv svieža. Využíva taktiež absorpčné vlastnosti zeolitového filtra Zeo-Dry, ktorý absorbuje vlhkosť a pomáha odstraňovať zápach z obuvi.2

Inovatívny topánkovník od LG sa vďaka desiatim špeciálnym programom postará o starostlivosť rôznych typov obuvi, vrátane koženej, semišovej alebo športovej. V závislosti na type a tkanine obuvi sofistikovane vedie zapojenie TrueSteam™. A čo viac, je efektívny a dokáže osviežiť až štyri páry topánok len za 37 minút (štandardný program). Funkcia topánkovníka nikoho len tak nevyruší, pracuje totiž na zvukovej hladine len tridsiatich piatich decibelov, čo značí veľmi tichý chod.

LG Styler ShoeCase sa tiež môže pochváliť jedinečnou viacnásobnou pohyblivou tryskou LG Moving Nozzle, ktorá vysušuje vnútro obuvi a možno ju ľahko nastaviť podľa výšky každého páru topánok. Funkcia Dual Care System dokonca zaistí čistenie viac typov obuvi (s rôznymi potrebami starostlivosti o tkaniny) súčasne.

Inteligentný topánkovník možno ovládať nielen z domova

Pre pohodlnejšiu starostlivosť o obuv majú používatelia prístup k množstvu služieb prostredníctvom aplikácie ThinQ. Intuitívna LG aplikácia umožňuje na diaľku ovládať a sledovať prácu topánkovníka a uskladnenie topánok.

Styler ShoeCase a systém ShoeCare predstavujú komplexné riešenie starostlivosti o obuv, ktoré umožňuje hygienické čistenie, ukladanie a vystavovanie obuvi,“ uviedol Lyu Jae-cheol, prezident spoločnosti LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Vďaka využitiu našich najnovších technológií, pohodlnému ovládaniu a dizajnu, sú tieto priekopnícke produkty ideálne pre spotrebiteľov, ktorí hľadajú lepší a príjemnejší spôsob starostlivosti o ich zberateľskú obuv.“

Značky: