Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť LG Electronics (LG) predstavuje v spolupráci s platformou Paymentwall – novej možnosti plateného obsahu pre inteligentné televízory.

Vývojárom aplikácií pre LG webOS Smart TV sa tak otvorí trh viac než 200 krajín s podporou viac ako 140 rôznych platobných metód. Zákazníci sa môžu tešiť na nové aplikácie, filmy či hry.

„Vďaka spolupráci s Paymentwall budeme môcť ponúknuť developerom aj zákazníkom možnosti plateného obsahu výrazne skôr, ako keby sme sa pustili do tohto vývoja sami. Chceme byť lídrom globálneho trhu, čo sa nám vďaka inovatívnemu a otvorenému prístupu darí,“ popisuje Marek Sojak z LG.

lg-smart-tv-payment-parnership_2_web2016_8_nowat

Veľké množstvo krajín, kde bude možnosť online platby dostupná, zaistí aj širokú ponuku plateného obsahu. Postup pre zákazníka bude veľmi jednoduchý – stačí v aplikácii zvoliť Buy Now a vyplniť číslo platobnej karty. Bez prihlasovania a starostí. Inteligentné televízory LG sú u zákazníkov obľúbené práve vďaka intuitívnemu ovládanému systému webOS 3.0 so širokou ponukou živého televízneho vysielania, streamovacích služieb, zábavy i hier.

Kompletný zoznam krajín a platobných možností nájdete na webových stránkach https://www.paymentwall.com/en/payment-methods

Značky: