Spoločnosť nemôže teraz nič podceniť. „Používatelia“ sú veľmi nároční.

Na blížiaci veľtrh CES 2019, ktorý sa bude konať v Las Vegas, sa samozrejme pripravuje aj naša redakcia. Začiatkom januára navštívime prvú veľkú akciu v roku 2019 a spoznáme aj prvé novinky a vízie, ktoré tu budú s nami v najbližších mesiacoch. Ešte pred samotnou výstavou sa dozvedáme, že spoločnosť LG pripravuje zaujímavý domáci systém na varenie piva.

Proces varenia by mal byť neuveriteľne jednoduchý a to všetko aj vďaka kapsulám na jedno použitie, optimalizovanému fermentačnému algoritmu a pohodlnej samočistiacej funkcii. LG vyrobilo ideálny produkt pre každého, kto hľadá uspokojenie pri varení vlastného piva.

Systém založený na kapsulách, prináša revolučnú jednoduchosť s aktiváciou jedným dotykom. Sada jednorázových kapsúl obsahuje slad, kvasnice, chmeľový olej a arómu. Stlačením tlačidla môžu používatelia relaxovať, pretože LG HomeBrew automatizuje celý postup od fermentácie, karbonizácie a zrenia až po načapovanie a čistenie. Pridružená aplikácia je samozrejme zadarmo a dostupná pre zariadenia s platformou Android a iOS. Tá umožňuje používateľom skontrolovať stav pivovaru HomeBrew kedykoľvek a kdekoľvek.

HomeBrew ponúka nielen neuveriteľne jednoduchý spôsob výroby remeselného piva, ale tiež zvyšuje kvalitu piva, ktoré robí. Optimalizovaný fermentačný algoritmus inteligentne riadi proces fermentácie s presnou reguláciou teploty a tlaku pre zaručenú úspešnosť varenia. Inteligentný kapsulový systém tiež odstraňuje všetky problémy súvisiace s čistením. Automatická dezinfekcia používa iba horúcu vodu, takže je všetko hygienicky čisté a pripravené pre ďalšiu dávku.

Domáci pivovar je navrhnutý tak, aby dokázal vyhovieť aj tým najnáročnejším milovníkom piva. HomeBrew umožňuje výrobu rôznych populárnych štýlov, ako napríklad: hoppy American IPA, zlatý American Pale Ale, plnohodnotný anglický Stout, šikovný belgický Witbier a obľúbený český Plzeň. Pivovar umožňuje produkovať až päť litrov piva, prémiovej kvality v časovom horizonte dva týždne v závislosti od typu piva.

Zdroj: LG

Prečítajte si aj:

LG OLED B8: Takúto cenu OLED TV ste asi nečakali

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.