Smartfón LG G4 Stylus sme už predstavili, teraz je čas bližšie sa pozrieť na ešte lacnejší LG G4c.

LG-12

Aj v tomto prípade má zadný fotoaparát 8 MPx a predný 5 Mpx a displej je s rozlíšením HD a hustotou 294 ppi. Jeho uhlopriečka je 5 palcov a ide o telefón pre sieť 4G LTE. Displej je mierne zakrivený a je typu IPS. K dispozícii sú funkcie ako GLace View alebo Knock Code, rovnako tak aj samospúšť pomocou gesta.

LG-13

Procesor je v tomto prípade štvorjadrový s frekvenciou 1,2 GHz. Pamäť má kapacitu 1 GB RAM, 8 GB ROM + rozšírenie pomocou karty microSD. Vyberateľná batéria má kapacitu 2540 mAh, operačný systém je Android 5.0. Rozmery telefónu sú 139 × 70 × 10,2 mm a hmotnosť 136 gramov. Na slovenský trh prípade v troch farebných verziách, metalická šedá, keramická biela a žiarivá zlatá. Ako príslušenstvo sa bude dať kúpiť Quick Circle, v balení je nabíjačka a slúchadlá.

LG-21

Telefón sa bude predávať za cenu 249 Eur, na našom trhu sa objaví na začiatku júla u O2 Slovakia, vo voľnom predaji a u SLovak Telekom bude od druhej polovice júna a u Orange Slovensko to bude od začiatku júla.

LG-15

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.