Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Umelá inteligencia s funkciou strojového učenia a upgrade TurboWash 360 pre maximálnu účinnosť prania, a navyše bez poškodenia textílií.

Bratislava, 4. októbra 2019 – Spoločnosť LG Electronics (LG) uvádza na trh najnovšiu spredu plnenú práčku s ešte lepšími pracími výsledkami. S novou technológiou Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD ™) s funkciou automatického učenia, poskytuje tento model dôkladnú, ale zároveň jemnú starostlivosť. AI DD ™ určí vlastnosti a objem pre každú praciu várku, čím minimalizuje poškodenie akejkoľvek textílie. Navyše vďaka vylepšenej technológii TurboWash 360 sú pracie cykly dokončené v kratšom čase, šetria viac energie a chránia oblečenie proti poškodeniu.

Nové práčky s vylepšeným Direct Drive motorom nastavili latku v starostlivosti o textílie poriadne vysoko. Vďaka automatickému učeniu, ktoré čerpá z obrovského množstva dát zhromaždených spoločnosťou LG, umožňuje AI DD ™ jemne vyladiť pracie programy, automaticky detekovať hmotnosť bielizne a presne zhodnotiť mäkkosť tkaniny. To zaručí mimoriadne výsledky počas každého prania. Navyše práčka znižuje možnosť poškodenia textilu až o 18 percent, čím sa predlžuje životnosť obľúbených kúskov oblečenia.1

Vďaka technológii TurboWash 360 poskytuje práčka komfort rýchleho prania, ktoré trvá iba 39 minút. To je o 34 % menej ako u bežných modelov, disponujúcich funkciou TurboWash.2 Pomocou trysiek práčka rozprašuje zmes vody a pracieho prostriedku v štyroch rôznych smeroch tak, aby bolo oblečenie naozaj perfektne čisté. Steam + (Steam Plus) dopĺňa toto komplexné riešenie neutralizovaním až 99,9% alergénov, a to pomocou špeciálneho pracieho cyklu „Pre alergikov“. Funkcia „Redukcia pokrčenia“ odstraňuje až 30 % nežiaducich záhybov.3

Nový model demonštruje záväzok spoločnosti LG vytvárať praktické a užívateľsky prívetivé funkcie. Odolná a spoľahlivá práčka sa môže pochváliť energetickým hodnotením až A +++ – 50% a 10-ročnou zárukou na motor. Spojenie so SmartThinQ ™ posúva mieru užívateľského pohodlia ešte o triedu vyššie. Aplikácia totiž umožňuje užívateľom sledovať či vzdialene

ovládať práčku priamo zo svojho smartfónu. Okrem toho možno nový model práčky s predným plnením ľahko premeniť na TWINWash ™. Stačí iba do spodnej časti práčky umiestniť LG MiniWash, a v okamihu možno vyprať dve várky bielizne súčasne. Zjednodušiť život si môžete aj vďaka LG setu práčky a sušičky. Získate tak ideálny pár s dvojitou úsporou.

„Naša nová spredu plnená práčka s revolučným AI DD ™ ponúka pranie na mieru, ktoré mnohonásobne zlepšuje finálnu pracie výsledky a celkový užívateľský dojem,“ uviedol Song Dae-hyun, prezident spoločnosti LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Vďaka automatickému učeniu umelej inteligencie, ktoré zaisťuje šetrnú starostlivosť o textílie a lepší výkon práčky, uľahčuje náš najnovší model život spotrebiteľom a zároveň je dôkazom nášho vedúceho postavenia v odbore. „

  • 1 Test bol vykonaný spoločnosťou Intertek, za použitia programu Bavlna s 2 kg záťažou (vrátane spodnej bielizne) v porovnaní s konvenčnými práčkami LG. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti od zloženia záťaže a vonkajších faktoroch.
  • 2 Test bol vykonaný spoločnosťou Intertek, za použitia TurboWash 39 s polovičným zaťažením, v porovnaní s konvenčnými práčkami s programom Bavlna za použitia TurboWash.
  • 3 Test bol vykonaný spoločnosťou Intertek za použitia programu Bavlna so zvolenou prídavnou možnosťou „Redukcia pokrčenia“ (záťaž pozostávajúca z troch košieľ) v porovnaní s programom Bavlna bez prídavnej možnosti „Redukcia pokrčenia“ (na základe AATCC).

Značky: