Špecifikácie pripravovaného modelu V35 ThinQ sa objavili online.

Spoločnosť LG sa aktuálne pripravuje na uvedenie modelu V30s ThinQ, ktorý by sa mal dostať do predaja niekedy v lete. Po nedávnych certifikáciách nástupcu, v podobe modelu V35 ThinQ, sa k nám dostávajú nové informácie.

Po oboch zástupcoch série V30 sa bude opakovať tradícia a použije sa takisto 6” OLED displej s rozlíšením 2880 x 1440p. Pri tomto rozlíšení displeja a pomere strán 18:9 je priam nepravdepodobné použitie výrezu v displeji. Z dizajnového hľadiska neočakávame veľký upgrade, ale ten sa práve očakáva vo vnútri pripravovaného LG V35 ThinQ.

Oproti modelom V30 a V30s ThinQ sa už použije aktuálne najvýkonnejší čipset v podobe Snapdragon 845, ktorý LG použilo aj pri G7 ThinQ. Vnútorná pamäť by mala v základnej verzii dosahovať 128 GB, pričom sa očakáva aj verzia s 256 GB vnútorného úložiska, ktoré sa bude dať rozšíriť o MicroSD karty. Štedrá bude aj pamäť RAM. Tá bude mať 6 GB.

Pri modeli V35 ThinQ by sa malo použiť totožné vybavenie ako v prípade G7 ThinQ. To znamená použitie duálneho 16 Mpx fotoaparátu s jedným klasickým senzorom (f/1.6) a jedným širokouhlým (f/1.9). Novinka bude využívať duálny LED blesk spolu s laserovým a PDAF zaostrovaním. Rovnaká ostane aj predná selfie kamera s rozlíšením 8 Mpx.

Trochu pochybností do týchto únikov prináša informácia o pomerne malej kapacite batérie, ktorá je oproti predchodcom o 300 mAh menšia. Po vybalení by mal byť v LG V35 ThinQ nainštalovaný Android 8.1 Oreo.

Zdroj: https://www.wordsoftech.com/lg-v35-thinq-specs-leaked/

Zdroj: phone Arena, Words of Tech

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Prasknutý displej na telefóne? Vieme, čo nerobiť.

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.