LG pripravilo malú ochutnávku prichádzajúcej vlajkovej lode V40 ThinQ.

Z predchádzajúcich únikov bolo zrejmé, že novinka bude disponovať celkovo piatimi fotoaparátmi. Smartfón tak dostane predný duálny fotoaparát, pričom na zadnej strane zariadenia sa objaví až trojica snímačov.

Vo videu je kladený dôraz na 5 kamier, jemný dotyk a farbu. Tvrdené sklo na zadnej strane telefónu má špeciálnu úpravu, aby bol poskytnutý „soft touch„, ktorý taktiež zmierňuje zachytávanie nečistôt, škrabancov a odtlačkov prstov.

Hliníkový rám je presný opak k prevedeniu zadnej steny. Je lesklý, bez pridanej špeciálnej úpravy. Farebné prevedenia LG V40 ThinQ zahŕňajú New Platinum Grey, Carmine Red a Moroccan Blue.

Aj napriek tomu, že prvé informácie sa už na stránke LG objavili, tak V40 ThinQ bude až do oficiálneho odhalenia ešte pomerne veľkou neznámou. Základné parametre, dizajn a prevedenie fotoaparátov poznáme. Tie vieme aktuálne doplniť o 6,4-palcovú uhlopriečku edge-to-edge displeja. Dobrou správou je, že smartfón aj napriek väčšej uhlopriečke nenarástol a bude mať rovnaké rozmery ako predchodca – V30.

O poriadnu dávku výkonu sa bude starať Snapdragon 845. Zariadenie dostane aj špeciálne tlačidlo na aktivovanie Asistenta Google a Quad DAC prevodník. Všetko podstatné sa dozvieme už 3. októbra na oficiálnom predstavení LG V40 ThinQ.

Zdroj: LG

Prečítajte si aj:

LG predstaví 3. októbra ďalšiu vlajkovú loď

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.