Spoločnosť sa pritom v roku 2018 vôbec nedržala svojich tradičných postupov pri uvádzaní noviniek.

Tento menší zmätok sa týkal hlavne modelu V30 ako aj netradične vyššiemu počtu zástupcov modelového radu G7 (ThinQ, One, Fit). Teraz je už na rade očakávaný model V40 ThinQ. Spoločnosť začala rozposielať pozvánky so sloganom “TAKE 5”, čo môže naozaj potvrdzovať použitie až 5-tich fotoaparátov. Konferencia je plánovaná na 3. októbra.

Odhalenie novinky bude prebiehať v dvoch termínoch. V New Yorku sa V40-ka predstaví 3. októbra o 17. hodine miestneho času (23:00 nášho času) a následne sa konferencia bude konať aj na domácej pôde v Kórei 4. októbra o 10:00 miestneho času (03:00 nášho času).

LG V40 ThinQ by mal nakoniec priniesť 3 hlavné a 2 selfie fotoaparáty. Dizajn by mal byť veľmi podobný V30-ke, pričom sa novinka už nevyhla použitiu výrezu v displeji. Pokiaľ by sme tipovali hlavné parametre zariadenia, tak do výberu by sme mohli zaradiť Snapdragon 845, P-OLED QHD+ displej a minimálne 64 GB vnútorné úložisko so 6 GB pamäťou RAM.

Už nejaký čas LG zaznamenáva po predstavení vlajkového modelu vždy menšie predaje, čo sa nie príliš priaznivo odráža na hospodárskych výsledkoch spoločnosti. Smartfón V40 ThinQ by mohol tento nelichotivý stav zvrátiť. Sami sme zvedaví, čo má LG pre nás pripravené.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Unikli parametre chystanej vlajkovej lode od LG. Čím nás V40 prekvapí?

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.