Každý iPhone je vraj odolnejší a lepší ako ten predošlý. Myslíte si, že iPhone 7 obstojí v niektorej zo šiestich kritických skúšok odolnosti?

Od čias, kedy sa iPhone 6 Plus ohýbal jedna radosť, skúšajú na rôznych YouTube kanáloch aj ohybnosť nových iPhonov. Nie je tomu inak ani teraz. Pozrite sa, čo všetko iPhone 7 znesie v rukách ruského blogera Sašu Šarpika. Zábavná časť prichádza zhruba v čase 3:20.

Britský kanál TechRax zase zobral do rúk nôž a kladivo. iPhone 7 toho znesie celkom dosť, ale asi by ste ho nechceli stratiť niekde na stavbe.

Oheň je jednou z najdeštruktívnejších síl prírody. Ako dlho vydrží iPhone 7 v teste s podomácky vyrobeným plameňometom či poliaty benzínom?

Doteraz to bol čajíček. Ohýbanie, oheň či kladivo… ale čo tak uhlová brúska? Nemecký HaerteTest si zobrali iPhone 7 do parády a pokúsili sa ho skamarátiť s roztočeným diamantovým kotúčom. Čo myslíte, kto vyhrá? Čínsko/americký telefón, či nemecká uhlová brúska?

To najlepšie na záver. Šialený Fín na svojom Hydraulic Press kanáli postavil iPhone 7 zoči voči hydraulickému lisu. Komentár s veľmi výrazným prízvukom pridáva videu extra zábavnú hodnotu a odporúčame počkať si na záver, keď rituálne znesú zo sveta slúchadlový konektor.

Zdroj: gizmodo.com

Autor: Pavol Ondruška

Značky: