Pre tých, čo ste doteraz ešte nehrali Malé nočné mory, odporúčame.

Hra založená na fyzike, pohybe s predmetmi a ukrývaní sa, vás úplne pohltí. Najmä tým, že ide o strašidelný príbeh detí, ktoré sa snažia utiecť zo zajatia sna ženy oblečenej v kimone. Tretí diel sa odkladá a predbežnej je ohlásený rok 2025. Herné štúdio sa chce sústrediť na kvalitu. Tú prvé dva diely s DLC jednoznačne priniesli a išlo o fantastickú platformovku v štýle 2,5D.

Little Nightmares III prinesú kooperačný mód, avšak na bližšie detaily alebo potvrdené zábery z hry si ešte musíme počkať. Objaviť by sa mohli v letnej sezóne. Nateraz máte možnosť si hru pozrieť na Steame, kde už má svoje miesto a prvé promo video s niekoľkými fotografiami z hry. Za veľmi dobrú cenu sú aj minulé diely. Jednotka stojí 4,99 eur, dvojku kúpite za 9,89 eur.

Podobne ako v prvých dvoch dieloch nebude vidieť deťom do tváre. Hlavná postavička mala pršiplášť s kapucňou a ostatným deťom nebolo vidno do tváre. Ide o zaujímavé podanie strašidelnej atmosféry a dieťaťa, ktorému nikdy neuvidíte do tváre. Akýsi tip strašidelnej anonymity. V každom prípade na budúci rok sa môžeme tešiť aj na animovaného Tomb Raider na Netflixe. Fanúšikovia tejto série majú k dispozícii remaster dielov I-III.

Screenshot_Beginning_Necropolis bandai namcoZdroj: Bandai Namco

Zdroj: @LittleNights

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.